Filtrer din skireise
Velg ferielengde
Transport
Velg antall reisende pr rom
Velg ankomstdato

Skriv deg opp på "siste minutt" listen og få tilbud via e-post!

Siste minutt Dra til Alpene på en "siste minutt"-skiferie

Har du ikke satt i gang med planleggingen av årets skiferie enda? Eller har lengselen etter en reise til snø og Alpene blitt alt for stor? Finn en skireise i siste minutt!

For å være helt ærlige så finnes det få ting som er bedre enn å finne en alpereise til en billig penge. Om du har mulighet til å reise på en skiferie til Alpene på kort varsel kan du kjøre din reise i siste minutt og spare mange penger.

Denne siden er laget for å hjelpe deg til å finne en skireise i siste minutt.

Siste minutt skiferie med rabatt

Hvis det er mulig for deg å dra sørover med kort varsel, så er det her du skal holde øye med skireiser som kan kjøpes i siste øyeblikk. Du er kanskje til og med en skientusiast som har kofferten og skiutstyret pakket og klart for å dra til flyplassen på ingen tid. Hvis du gjerne vil score en god rabatt og komme på ski fortest mulig, så er det her på Nortlanders "siste minutt" side det skjer.

Vi gjør jo ikke det her for våre blå øynes skyld, og det er alltid i vår interesse å sørge for at det er så få tomme plasser på våre skireiser som overhode mulig. Det kan derfor ikke være den store hemmelighet, at utover at du får en billig skiferie, så hjelper du også oss. Alle er glade. Smart, ikke sant?

Skireise i siste minutt til Østerrike

Har du allerede bestemt deg for at din neste skiferie skal gå til de østeriske Alper? Om det er Tyrollerregionen som frister så har vi en last minute reise til deg. Du kan gå opp i toppen av siden her og filtrere på land og destinationer som passer deg best.

Blandt resultatene på din søkning vil du finne siste minutt reiser til alle våre skisportsbyer i Østerrike. Du vil kunne finne siste minutt reiser til populære Bad Gastein og Saalbach-Hinterglemm eller familievennlige Obertauern eller Zell am See.

Skireise i siste minutt til Frankrike

Hvis det La Belle France som frister til å klikke skistøvlene i bindingene, så kan vi godt forstå deg. Vi elsker også Frankrikes skisportssteder. Igjen kan du, som med eksempelet ovenfor med Østerrike, gå øverst på siden og sortere i de gode tilbud på siste minutt avbuds-skireiser til Frankrike.

Eller, hvis du er ute etter mere å spesifikt finne en skiferie i siste minutt til Val d’Isere eller Val Thorens, så er det i samme meny at du kan spesifisere søkingen så den passer perfekt til dine ønsker om en billig skiferie her og nå.

Skireise i siste minutt til Italia

Ciao bella Italia! Alt er bare litt mere lekkert i Italia, og det gjelder også skikjøringen. De velfriserte og deilig brede boulevarder, som løypene virkelig er, tiltaler mange skiglade feriegjester.

Er du på utkikk etter en god last minute reise til Italia, så har vi det du leter etter. Se våre destinasjoner øverst på siden, og finn din skiferie med ekstra rabatt til Cervinia.

Dra til Alpene på en "siste minutt"-skireise

Servicen og kvaliteten er det til gjengjeld ingen som piller ved. Den er alltid den samme, selv om det dreier seg om en restplassreise på ski med Nortlander.

Alle våre gjester kan forvente samme høye nivå på service fra våre guider, hotellpersonale og andre medarbeidere hele veien rundt hos Skinetworks. Les om Powdered by Skinetworks her.

Kort varsel og restplasser

Det er du som sitter med de gode kortene på hånden hvis du kan dra på kort varsel. Kan du til og med dra av sted dagen etter at du booker er det stor sannsynlighet for at det kan gjøres.

Der er dog visse variabler som det skal tas høyde for, og som regel kan du reise samme dag, men generelt er 12 timers varsel en god tommelfingerregel å holde seg til, hvis du ønsker en skiferie i siste minutt.

Skiferie i siste minutt, uansett transportform

Du kan sortere i transportformen i menuen øverst her på siden, og dermed få vist skiferier som siste minutt skireiser i bil eller fly. Det er kun de transportformer som blir vist her.

Massevis av tilbud på siste minutt plasser på ski

Som du nok kan se, så skorter det ikke med gode grunner til reise hurtig av sted på en skiferie.

En skiferie i siste minutt gir deg en skiferie med fantastisk rabatt, hvis du er rask på avtrekkeren. Men skynd deg, for der er rift om plassene.

Restplasser og "siste minutt"-skiferier i mailboksen

Hvis ikke du har tid til å holde løpende øye med våre restplasser og gode tilbud på skiferien du kanskje reiser på i morgen eller neste uke, så er det hjelp at hente.

Du kan tilmelde deg en særlig e-mail liste som gir deg mulighet til å se restplasser og siste minutt reiser som som den første, før de offentliggjøres her på siden. Vi har en separat "siste minutt"-mailservice. Tilmeld deg derfor vår "siste minutt" liste her og kom forrest i køen.