Heart Hotels

Egne hoteller med eget personale Heart Hotels i Alpene

Er du typen som gjerne bare vil ha det deilig og lett på skiferien din? Setter du på pris på en skireise der alt er gjennomtenkt slik at du kan slappe av, føle deg trygg og bare nyte ferien? Da er du kommet til rett sted!

Nortlander er nå en del av Travel Heart Family og i den forbindelse har vi endret navn på våre egne hoteller til Heart Hotels. Våre Heart Hotels i Østerrike er perfekte for familier, firmaer, venner, kjæresteparet og for dem som bare vil slappe av på sin neste skiferie!

Heart Hotels står for de samme kjerneverdiene som tidligere med fokus på nærhet til gjestene. Her blir du alltid møtt av vennlige, imøtekommende hotellsjefer og ansatte som alle er svenske, danske eller norske. Når du går inn døren, føles det som å komme hjem til venner.

Slapp av og nyt i godt selskap

På alle våre hoteller er det gode muligheter for å slappe av etter en lang dag fylt med herlig skikjøring. Det er fine lounger hvor du kan synke ned i en komfortabel lenestol og spille en runde brettspill.

Noen av hotellene våre tilbyr også wellness-avdelinger der du kan myke opp de ømme musklene etter skikjøringen. Hvis du liker å bo på et hotell med basseng, bør du sjekke ut Heart Hotel Aurora i Obertauern.

Våre Heart Hotels er for deg som...

 • ... vil ha mye for pengene
 • ... vil ha service utover det vanlige
 • ... vil bo på det beste området rett ved skianlegget
 • ... vil spise god mat på skiferien
 • ... vil slappe av og nyte ferien

På våre Heart Hotels får du også...

 • ... gratis WiFi
 • ... hjemmekoselig atmosfære
 • ... skandinavisk serviceinnstilt personale
 • ... møte andre skandinaviske skiturister
 • ... en solid frokostbuffé hver morgen
 • ... en 3-retters kveldsmeny på våre hoteller med halvpensjon
 • ... en barnevennlig meny på våre hoteller med halvpensjon

Se alle våre Heart Hotels på vår danske side

Våre Heart Hotels i Alpene

Feels like home, away from home Skandinavisk personale og nærme skikjøringen

Skandinavisk service og personale

På våre Heart Hotels møter du vårt skandinaviske personal som gjerne hjelper deg på et språk du forstår. Gjennom Heart Hotels ansetter vi vårt eget personale – alt fra hotellsjefer og hotellpersonale til kokker og vaktmestere. På denne måten skaper vi nærhet til gjestene og kan yte en service utenom det vanlige.

Før hver vinter ansetter vi mange unge svensker, dansker og nordmenn som brenner for service og ønsker en bra skisesong med alt det innebærer. Vi og våre hotellsjefer gjør alt vi kan for å sikre at våre unge ansatte kan gi våre gjester den beste servicen – alltid med et smil om munnen.

Så snart du kommer inn på hotellet, vil du bli møtt av smil fra vårt personale som er klare til å sørge for at du kan nyte ferien. Vårt skandinaviske personal er der for deg under hele oppholdet og vil sørge for at du får god service ved innsjekking, under måltider, ved utsjekking og selvfølgelig hvis du har spørsmål ellers i løpet av oppholdet.

Perfekt beliggenhet rett ved skibakken

Våre hoteller ligger alltid i nærheten av bakken og heis. Så de er alle nær skikjøringen, slik at du enkelt kan komme til løypene og komme i gang med dagens skikjøring.

Vi har gjort alt for å sikre at du kan slappe av og nyte ferien maksimalt. Her skal du kunne føle deg hjemme og alltid vite at vi tar vare på deg!

Konseptet hos Heart Hotels er enkelt: Vi fikser det meste slik at du bare kan nyte skiferien. Det blir ikke enklere enn det!


Se mer om mat & drikke på våre Heart Hotels

Måltider på Heart Hotels Ta med Skandinavia til Alpene

Skikkelig god mat for skikjørere

På Heart Hotels tar vi oss av det meste slik at du har tid til å fokusere på ski og sosialisere med ditt herlige reisefølge. Her får du både smakfulle måltider, avslapning og perfekt beliggenhet.

Restaurantene på hotellene drives av våre ansatte. Vi har stort fokus på maten, som er en viktig del av skiferien, synes vi – både for å ha energi til skikjøringen og for å nyte fantastisk gode måltider sammen.

En solid frokostbuffé serveres hver morgen med noe for enhver smak. Her finner du blant annet ulike typer brød, kjøttpålegg, frukt & grønnsaker, egg, juice, yoghurt med topping og croissanter.

På våre Heart Hotels med halvpensjon kan du, etter en lang dag i bakken, nyte en velsmakende, sunn og næringsrik middag tilberedt av våre skandinaviske kokker. Alle våre hoteller serverer en velkomponert og velsmakende treretters meny. For barna finnes det en barnevennlig meny slik at både store og små mager kan bli fornøyd.

På ankomstdagen kan du se frem til en enkel og mettende hovedrett fra kl. 18.00 til 20.00, enten fra en buffet eller servert på en tallerken. Hvis du ankommer senere på kvelden, vil du få en sandwich frem til kl. 22:30.

Allergier og matpreferanser

På våre Heart Hotels kan vi garantere deg en god meny selv om du er allergisk mot gluten, nøtter, melk eller laktose, og hvis du er vegetarianer, veganer eller pescetarianer.

For de som er melkeallergiske, laktoseintolerante, veganske, vegetariske eller pescetarianske, serveres vår vegetariske meny som er helt vegansk.

For at vi skal kunne tilrettelegge vegetariske alternativer eller tilpasse vår meny ved allergier, må dette informeres om ved bestilling av reisen. Vær oppmerksom på at hvis vegetariske eller spesiell kost er ønskelig, vil dette være gjeldende under alle middager på hotellet under oppholdet.

Hvis du har andre allergier eller matpreferanser enn de ovennevnte, er du velkommen til å kontakte oss på nortlander@nortlander.dk og vi vil undersøke mulighetene for spesiell kost nærmere.

Kjente og lokale viner

Gå ikke glipp av muligheten til å utforske restaurantens nøye utvalgte vinsortiment - en perfekt måte å unne deg litt ekstra på skiferien. De fleste utvalgte vinene på menyen kommer fra kjente vinregioner, og vi tar sikte på å tilby et par lokale alternativer. Dermed er det gode muligheter for den nysgjerrige og vininteresserte gjesten til å prøve de unike vinene som er sjeldne hjemme.

Hver kveld tilbys passende viner til dagens meny presentert av vårt imøtekommende personale, så hvis du er usikker på hvilken vin du skal velge, finnes det alltid en god løsning.

Selvfølgelig serveres også andre typer drikke til og etter måltidet – inkludert vann, bobler, øl i ulike former, brus, kaffe og varm sjokolade.

Hjertelig velkommen til et av våre egne Heart Hotels – vi håper du vil trives her!