Val Thorens

Fakta

600 km Bakker

190 Heis

200 kmBlå Bakker
250 kmRøde Bakker
150 kmSvarte Bakker

Val Thorens

Byens høyde 2300 m

Høyeste skikjøring 3225 m

Heiskapasitet 260000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 8 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Val Thorens Val Thorens er Europas høyeste skiby

Val Thorens

Den komplette skiferien finner du i Val Thorens. Byen har alt og er en klassiker i de franske Alpene. De siste årene har området gjennomgått en sjarmerende forvandling hvor man nå, i langt høyere grad enn før, bygger i stein og tre. Dette har også gjort at de kantinelignende spisestedene har blitt byttet ut med sjarmerende restauranter.

Et godt eksempel på denne utviklingen er chalet L´Oxalys som nettopp har fått en Michelin stjerne. L´Oxalys er klart verdt et besøk dersom du vil ut en kveld for å spise gourmetmat i luksusomgivelser.

Skikjøring i verdensklasse!

Val Thorens må sies å ligge helt perfekt. Byen ligger i 2300 meters høyde og er dermed Europas høyeste skiby. Dette garanterer at snøen blir liggende i gatene, og du kan dermed lett komme deg direkte ut i det imponerende skiområdet.

Skikjøringen er i verdensklasse med tre daler som logisk og naturlig er kjedet sammen, og et effektivt heissystem. Hele området, som også gjelder Courchevel og Méribel, byr på et totalt område på 600 km med løyper. Området er en garanti for en fantastisk skiferie. Til deg som trenger å få gjenoppfrisket egenskapene dine på ski, eller til barna, så tilbyr vi selvfølgelig skandinavisk skiskole.

Val T med mer

Selv om byen er kjent for sitt ville natteliv med alle sine barer og diskotek, så kan du saktens dra til Val Thorens selv om preferansene dine for ferien heller mer mot naturopplevelser og samvær. Byens nye chaletleiligheter gir deg peis, plass og panoramautsikt. Alt sammen er bygget i den stilen man forbinder med chaletferie og til en pris de fleste vil gå med på.

Til de festglade er det et hav av muligheter. I Val Thorens vil vi varmt anbefale deg Saloon Bar- her er det alltid fest og ballade.

Ferie for alle!

Val Thorens er et alpinanlegg som legger vekt på aktivt opphold. Skireisen din kan krydres med alt fra svette i det store sportssenteret, til utfordrerne opplevelser i den ville akebakken. Man kan også kjøre snøscooter eller prøve paragliding på ryggen til en instruktør i 7-800 meters høyde.

Gjør alt- eller bare gjør noe. Val Thorens er med på alt. Her er alt fra billige leiligheter til lekre luksushotell. Vi har selvfølgelig også vårt eget Nortlander hotell med byens beste beliggenhet til skibakken og med en deilig stor solterrasse.

Vi ses i Val T!

 

Reiser til Val Thorens

Hotellkart

AccommodationTypes