Val d'Isere

Fakta

300 km Bakker

94 Heis

200 kmBlå Bakker
75 kmRøde Bakker
25 kmSvarte Bakker

Val d'Isere

Byens høyde 1850 m

Høyeste skikjøring 3450 m

Heiskapasitet 135000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 10 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Val d´Isère Val d´Isère

Val d´Isère 

En skiferie i Val d´Isère er uten diskusjon noe av det kuleste som finnes innen skireiser. Byen er appellerende uansett alder eller skinivå. Du kan bestemme selv om du vil legge mest vekt på ski eller det å bare være på ferie. Byen er en stor kurv av muligheter. Utover å tilby deg et rikt utvalg av delikatesseforretninger, har byen også en lang rekke internasjonale klesbutikker. Det er dermed lagt opp til en ferie i en fin og autentisk by som blir betraktet som et av de verdens beste skistedene i verden.

Ski til og for alle

I skiterrenget L´Espace Killy er det slett ikke noe å diskutere. Løypene er over 350 km lange, og er tilrettelagt for skikjørere på alle nivåer. Nybegynnere kan starte i de letteste gratis-løypene midt i byen, og senere bevege seg ut i det store terrenget hvor det er flere løyper for nybegynnere. Modigere skikjørere kan dra på langtur til Tignes for å prøve seg på klippefenomenet ”nåløyet”. Fanatikerene kan rase nedover Grande Motte-breen i 3500 meters høyde.

Til dere som ønsker å bli utfordret i dette fantastiske området med en instruktør, så tilbyr vi skandinavisk skiskole.

Fokus på samvær

Blir skikjøring fra kl.08-16 hver dag litt for mye for deg, så har Val d´Isèr også kurbad, massasje og svømmehall. Du er på ferie, og det er du som bestemmer. Under alle omstendigheter er samvær noe av det beste med en skiferie- og dette samværet kommer selvfølgelig best frem på afterski-baren vår Saloon Bar. Her får du klassisk fransk afterski.

Val d´Isèr blir som sagt betraktet som et av verdens beste skireisemål, og dette er det god grunn til. I Val d´Isèr kan du nemlig få den ultimate skiferien uansett om du reiser som barnefamilie eller som en ung reisende. Byen er for alle, og alle behov er tatt i betraktning- Det eneste du skal gjøre er å nyte det!

Billig hotell og skileiligheter

I Val d´Isèr har vi også et bredt utvalg av hotell og leiligheter i alle prisklasser. Mulighetene er mange, og varier fra vårt eget hotell Victoria Lodge, og til Hotel Le Blizzard som er en sjarmerende kombinasjon av fransk luksus og moderne innredning.

Det er ingen unnskylding- bestill skireisen din til alltid fantastiske Val d´Isèr!

Skiområdet henger sammen med Tignes.

 

Reiser til Val d'Isère

Hotellkart

AccommodationTypes