Guideservice

Guideservice Velutdannede guider

Våre guider er godt utdannet, profesjonelle og alltid opptatt av å gi deg god service!

På alle våre destinasjoner i Alpene har vi guider av høy kvalitet. De gjør alt for å gi den beste støtten og servicen slik at skiferien din blir fylt med gode minner.

En skiferie skal ha fokus på moro, samvær og maksimal tid i bakken. For at alle skal få dette, stiller våre guider med heiskort, bagasjeoppbevaring, relevant informasjon, hjelp med skiutleie, skiskole og mye mer.

De sørger for alt du vanligvis bruker en halv til en hel dag på ski på hvis du velger en "gjør-det-selv-skiferie".

Guideservice i Alpene

Alle våre guider har vært gjennom en lang utvelgelsesprosess som sikrer at vi har de beste og mest kompetente personene til jobben. Vi kan dermed garantere deg god guideservice, på høyt nivå. Våre guider er godt utdannede, profesjonelle og strever etter å gi deg god service.

På destinasjonen kan du alltid komme i kontakt med guiden på vår 24-timers servicetelefon. Du har derfor hjelp hele døgnet på skiferien hvis du skulle trenge, når du bestiller reisen med Nortlander.

Når du er på skiferie

Vi er klare til å ønske deg velkommen til din destinasjon. Flyr du dit, vil guiden ta deg imot på flyplassen og hjelpe deg med å finne deg til rette på hotellet eller i leiligheten. Kjører du selv eller kommer med buss, vil guiden møte deg på destinasjonen og hjelpe deg til overnattingsstedet.

Vi anbefaler alle gjester som reiser med oss å laste ned vår app der guidene formidler nyheter, tips i skiområdet, guidenes servicetelefonnummer, samt mye mer. I løpet av uken har guidene også ansvar for arrangementer som kan bestilles på reisemålet enten via guidene eller APP.

>> Last ned appen til iPhone

>> Last ned appen til Android

Guidene sørger selvfølgelig også for at du kommer deg trygt hjem til Norge – selv om det ikke alltid er gøy når en god skiferie er over.

Trygghet hele veien

Nortlander er derfor din garanti for den beste tiden i Alpene på årets skiferie. Vi hjelper deg før, under og etter skiferien. Alt du trenger å tenke på er å stå på ski og ha det gøy med dine med-skikjørere.

Våre guider ser frem til å ønske deg velkommen til Alpene!