Reiseforsikring

Reiseforsikring med Nortlander Har du husket å tegne en reiseforsikring?

Vi ønsker at du skal være trygg når du reiser med oss, vi har derfor valgt å samarbeide med forsikringsselskapet Gouda når det gjelder reiseforsikring.

Vet du egentlig hva det blå europeiske helsetrygdkortet som du skal ha med deg når du reiser i EU-land og Sveits dekker? Det blå kortet gjør deg likestilt med medborgere i det landet du er i når det gjelder offentlig behandling hvis du blir syk eller skadet. Det betyr at øvrig behandling som en medborger i landet du befinner deg i må betale for, må du også betale selv.

Det blå kortet dekker heller ikke hjemreise og transport til og fra sykehus. Skiområder ligger vanligvis ganske langt fra nærmeste offentlige sykehus. Derfor anbefaler vi sterkt at alle tegner en reiseforsikring som sikrer deg uventede utgifter for medisin og reiseutgifter.

Vi samarbeider med Gouda Reiseforsikring 

Det er viktig for oss at du er trygg på ferien med oss. En måte for oss å sikre dette på er å ha guider på plass på skistedene rundt Alpene. I tillegg til dette er det av stor betydning at du selv er ansvarlig for å ha reiseforsikring før du drar på ferie.

Les mer om Gouda her