Østerrike

Skiferie Østerrike Velkommen til Østerrike i Alpene!

Skiferie i Østerrike er manges favoritt. Med hundrevis av skiområder spredt over hele landet og en forkjærlighet for skisporten er Østerrike for mange definisjonen på skiferie. Her finner du gode skiområder, hygge, afterski og imøtekommenhet. Vi har et bredt utvalg av innkvarteringssteder fra den helt billige skiferie i Østerrike til eksklusive leiligheter og hoteller i St. Anton, Ischgl.

Snesikkert, moderne og barnevennlig

Østerrikerne har de seneste årtier investert milliarder i skiområder, infrastruktur og hotell/leiligheter. Noen mener det er tale om et våpenkappløp i utvikling og oppsetning av nye heiser som skal få skiferien i Østerrike til å bli gjestenes favoritt. Uansett om det er tale om snekanoner, moderne ekspress stolheiser eller moderne barneheiser er Østerrike med fremme i den absolutte superliga. Vi fremhever gjerne de familievennlige områdene som , Badgastein, Wagrain, Zell am Ziller, Saalbach og Mayrhofen, hvor vi tilbyr skandinavisk skiskole.

Østerrike er verdensmester i afterski

En skiferie i Østerrike betyr for mange også afterski, fellessang og skrål når det blir ettermiddag og solen nytes på de mange hyggelige terrassene og velkjente schirmbars. Av populære afterski-områder kan vi fremheve St. Anton, Ischgl, Sölden og Saalbach.

Destinasjoner i Østerrike

Bad Gastein

Bad Gastein - en del av Ski Amadé

Les mer her

Heiskortet til Ski Amadé - 860km. inkluderer også skisportssteder som Wagrain, Sankt Johan og Marie Alm. Bad Gastein går fra 1.100 meter over havet til 2.700meter, som gjør det til en av Europas lengste fallhøyder.

Ischgl

Et fantastisk skiområde og en spennende by

Les mer her

I Ischgl er det koseligt, et internasjonalt restaurantutvalg og et rullende fortau for dem som absolutt ikke orker å bevege beina etter en hard dag på ski.

Mayrhofen

Velkommen til Zillertals perle

Med sin beliggenhet kun 8km lengere inn I Zillertal dalen enn Zell, er Mayrhofen et ideelt utgangspunk for helt fantastisk skikjøring. Området rundt byen byr på 110km løyper, fordelt på begge sider av dalen.

Saalbach-Hinterglemm

Saalbach har gang på gang blitt kåret til det beste og villeste stedet i Østerrike for å feire en veloverstått dag på ski

Skiområdet 'Saalbach-Hinterglemm' er et veldig moderne system av nye heiser som raskt frakter deg rundt i det 200km store området. Skiløypene er varierte og er spesielt egnet til barn og de som ikke er alt for drevene. 

Schladming

VM-byen Schladming hører uten tvil til et av Østerrikets beste skiområder

Les mer her

Det sammenhengende skiområdet med 167 km løyper og 87 heiser strekker seg over de fire fjellene Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm.

St. Anton

St Anton er Østerrikes legendariske tungvekter

Les mer her

På tur i området kan du stikke skispissene innom de eksklusive skibyene ?Lech? og ?Zürs? og hilse på de pelskledde madammer med store briller og små hunder, eller bare bli oppe i området og spise en god frokost på en av de mange små hyggelige plassene

Sölden

Solden kan by på både off-piste og vanlige løyper, som nesten alle ligger over 2000m.

Les mer her

Sölden er en gammel ringrev som fortsatt stiller sterkt. Områdets effektivitet optimeres hele tiden og de lokale dynamittekspertene har akkurat sprengt Europas lengste skitunnel fra det ene området til det andre. snø.

Wagrain

Wagrain er en glad by...

Les mer her

Følelsen av å dra på skiferie med små barn, velvitende om at reisemålet oppfyller de behov man automatisk har som barnefamilie, gir en ekstra trygghet. Wagrain i Østerrike kan tilby dette.

Zell am See

Zell am See er en klassisk østerrisk alpeby med internasjonal atmosfære og et hav av muligheter

Les mer her

'Europa Sport Region' er navnet på Zell am Sees 130km store skiområde, som burde gi både nybegynnere og de mer erfarne all den sportslige utfordringen de har bruk for.

Zell am Ziller

Østerrikes sjarmerende og fornuftige herre

Les mer her

Byen er en av de større, og stemningen er deilig og behagelig. Den flotte elven 'Zeller' understreker sjarmen, og prisene ligger på et fornuftig nivå, noe lavere enn andre steder.

La oss hjelpe deg med å finne en reise til Østerrike. Ring +45 81 55 21 75 eller skriv til oss

Utvalgte reiser i Østerrike

Destinasjoner i Østerrike