Italia

Opplev Italia i vinter Vinterferie i de italienske Alpene

Vi har pauset vår aktivitet på det norske markedet inntil videre og tilbyr derfor ingen direkte flyreiser fra Oslo til Alpene. Vi tilbyr reiser både fra Sverige og Danmark, og du er mer enn velkommen til å bestille din reise på en av disse markedene.

Se skireiser fra Sverige her.

Se skireiser fra Danmark her.

Sier du skireiser til Italia, sier vi både velsmakende pasta og preparterte løyper i verdensklasse. Topp dette med at det ofte er billigere i Italia enn i resten av Europa, og du har en fantastisk skiferie som venter på deg!

Fordeler med å velge en skireise til Italia

  • De italienske Alpene er generelt billigere
  • Italienerne er verdensmestere i å preparere løypene
  • Italiensk mat smaker bare bedre hvis du faktisk spiser den i Italia
  • Nyt Aperol Spritz på en hyggelig trattoria

Les mer om skireiser til Italia her

Vårt fantastiske skiområde i de italienske Alpene

01|01

Cervinia

Det fenomenale skiområdet forbinder Cervinia med Valtournenche og Zermatt.

Italia

Opplev solfylte Italia Skireiser til Italia

Fine løyper og stort skiområde i Cervinia

I den velkjente Aostadalen mellom Piemonte og Frankrike ligger Cervinia som gir tilgang til skikjøring i både Italia og Sveits. I sveitsiske Zermatt er det skikjøring på bre og det velkjente Toblerone-fjellet Matterhorn.

Skikjøring i Alpene for alle nivåer

Ski i Italia er veldig variert med ski for alle nivåer. I Cervinia finner du et stort skiområde med totalt 350 km løyper fordelt på blå, røde og svarte bakker hvor alle har mulighet til å finne sin favorittløype på skireisen til Alpene.

Hvorfor reise på skiferie til Italia?

Du får mye for pengene! Italia byr på historiske destinasjoner, familiedrevne hoteller, en gjestfrihet utenom det vanlige og god mat og vin. I løypene er prepareringen og snøproduksjonen enestående, køen til heisen er generelt minimal og transfers er relativt korte. 

Italia er kanskje det minst kjente landet av "The Big Four" i Alpene, hvilket er både en skam og en fordel. Det er synd for Italia, men deilig for oss som elsker skikjøring og støvellandet generelt. 

Gastronomi på skiferien til Italia

Pasta, risotto, pizza, gelato og tiamisu. Ja, rekken av det italienske kjøkkens klassikere er nærmest endeløs, og munnen løper i vann hos enhver som liker smaken av noe godt. Noe av det som gjør italiensk mat så smakfullt, er kjærligheten for de gode råvarene. En liten detalj er at trøffelsesongen kjører stort sett hele vinteren, med de hvite trøfler fra oktober til januar, og de svarte trøflene fra januar til sist i april. 

Barolo, Amarone, Brunella, Prosecco, Chianti og Vin Santo. Det italienske vinkartet er blant de mest komplekse og varierende i hele verden. Intet annet land har så mange forskjellige druesorter å tilby, så det er rikelig for å la sanseorganene bli pirret. I de kjølige norditalienske fjellregioner er særlig den hvite vinen i absolutt verdensklasse, og den lokale stoltheten over kvaliteten av de flytende varer er generøs. 

Solrik afterski i Italia

Sammenlignet med Frankrike og Østerrike er italiensk afterski generelt noe roligere. Ofte foregår den på en uteservering i strålende sol, hvor du for eksempel kan nyte et godt glass kald vin eller en espresso.

Når det er sagt, er det fortsatt mulighet for fest og full fart der italiensk sjarm møter klassisk østerriksk afterski-fest. Italiensk afterski byr altså på både koselig og festlig atmosfære.

Du kan også reise til herlige...