Zell am See

Fakta

135 km Bakker

57 Heis

56 kmBlå Bakker
63 kmRøde Bakker
16 kmSvarte Bakker

Zell am See

Byens høyde 760 m

Høyeste skikjøring 3029 m

Heiskapasitet 80000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 4 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Zell am Ziller Idylliske Zell am See

‘Europa Sport Region’ er navnet på Zell am Sees 130km store skiområde, som burde gi både nybegynnere og de mer erfarne all den sportslige utfordringen de har bruk for. Området har bevisst jobbet mot å oppfylle behovene hos en typisk familie, med både hissige sorte løyper og enkle nybegynnerbakker, og de har klart det veldig godt.

Det gir en god følelse av trygghet når årets skiferie går til et område med innebygget kjøleelementer. Vi synes under alle omstendigheter at skiferien blir et par hakk bedre når vi er garantert flotte bakker med god snø. Breen heter Kaprun og ligger et kvarters kjøretur med buss fra Zell am See.

Zell am See er en klassisk østerrisk alpeby med internasjonal atmosfære og et hav av muligheter å velge mellom når dagens skiøkt er ferdig. De bilfrie stedene som kjennetegner byens sentrum er proppet med butikker, supermarkeder, restauranter, bakere og gode afterski -steder. Det østerriske kjøkkenet leverer et solid måltid mat, og byen gir deg mulighet for å velge mellom små sjarmerende kroer eller elegante bistroer. Byen treffer blink når det kommer til hva familien, kjæresteparet eller guttegjengen fra ‘Gutteklubben Grei’ trenger for å kose seg på den årlige skituren.

Vi har konsentrert våre innkvarteringssteder i sentrum av byen så du får hele stemningen med deg. Her er det absolutt noe for en hver smak.

Reiser til Zell am See

Hotellkart

AccommodationTypes