Bad Gastein

Fakta

201 km Bakker

45 Heis

60 kmBlå Bakker
117 kmRøde Bakker
24 kmSvarte Bakker

Bad Gastein

Byens høyde 1100 m

Høyeste skikjøring 2686 m

Heiskapasitet 71261 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 10 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Bad Gastein I Bad Gastein har du mer enn 200 km løyper

Skiområdet

Bad Gastein ligger i Gasteindalen, som er 20km. lang og består av 5 forskjellige destinasjoner, blandt annet Dorfgastein og Sportgastein. Hele området byr på over 200 km. pister. Heiskortet til Ski Amadé - 860km. inkluderer også skisportssteder som Wagrain, Sankt Johan og Marie Alm. Bad Gastein går fra 1.100 meter over havet til 2.700meter, som gjør det til en av Europas lengste fallhøyder.

Hvis du ikke kun er til skiløp er byen veldig kjent for sine varme kilder og store spaanlegg. En av de mest berømte er Felsentherme med oppvarmede utendørs basseng på 36 grader, vannfall, sklier og sauna. Alt vannet kommer direkte fra de varme kildene, og blir skiftet hver dag, så klor i vannet er ikke nødvendig, og det gjør derfor diverse spa-anlegg miljøvennlige.

Bad Gastein byen ligger i et veldig ujevnt terreng, men trapper gjør det enkelt å komme rundt omkring. Naturen rundt byen er helt fortryllende, Bad Gastein ligger i Østerrikets største nasjonalpark, hvor utsikten til Grossglockner (østerrikets høyeste fjell) 3798m.o.h. er helt fantastisk.

 

 

Aktiv skiferie

Det fantastiske skiløp, de varme kildene, de mange butikkene, restauranter og barer, samt absolutt stemningsfylt afterski gjør Bad Gastein til utgangspunktet for en helt fantastisk og aktiv skiferie.

Bad Gastein er en av Europas mest kjente skidestinasjoner. I 1958 sto byen for Østerrikets første alpine VM, og dette ble utviklingen til den fantastiske skiby som den er i dag. Gjennom årene har flere og flere funnet til byen, dette skyldes de mange luksushoteller. Bad Gastein er en levende by med ca. 4.000 innbyggere året rundt.

Skireiser til Bad Gastein

Hotellkart

AccommodationTypes