Tilvalg

Tilvalg på skireisen Husk å få alt under kontroll

Å stå på ski i Alpene uten ski, støvler eller skiskole det er ikke gøy! Husk å sjekke alt hjemmefra slik at du kan komme deg ut i bakken så fort som mulig når du kommer til Alpene.

Hva kan jeg legge til?

På reisen kan du  blant annet legge til skileie i ulike kategorier, skiskole, avbestillingsforsikring eller reiseforsikring. Alt dette er viktige ting på skireisen.

Ring eller skriv til oss – vi svarer raskt: 

Telefon: +45 70 10 50 95
E-post: nortlander@nortlander.dk

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive hvis du har spørsmål om din neste skireise eller trenger øvrig informasjon.

Tilvalg på skireisen

01|04
Tilvalg på skireisen

Skileie

Vi anbefaler deg å leie skiutstyret når du bestiller skireisen. På denne måten sikrer du at du får utstyr som passer deg og ditt nivå.

Tilvalg på skireisen

Skiskole

Vi tilbyr skiskole for alle, uansett nivå. Skiundervisning er alltid en god investering hvis du ønsker å få mest mulig ut av skikjøringen på turen.

Tilvalg på skireisen

Reiseforsikring

Det blå europeiske helsetrygdkortet dekker ikke alt. Det dekker for eksempel ikke behandling på privatsykehus, som vanligvis er det som ligger nærmest skistedene i Alpene.

Tilvalg på skireisen

Avbestillingsforsikring

Avbestillingsforsikringen beskytter deg dersom du blir tvunget til å avlyse skireisen på grunn av uforutsette hendelser.