Lei ski og snowboard hjemmefra

Her får du en oversikt På tide å leie ski til skiferien

Gjør det enkelt for deg selv og bestill skileien hjemmefra

Skileie

Vi anbefaler at du leier skiutstyret i sammenheng med bestilling av reisen. Fordelen med å bestille hjemmefra er at du er garantert å få det utstyret du ønsker når det gjelder teknikk og vanskelighetsgrad (ikke merke).

Du betaler også for skileien når du betaler for reisen og får derfor en god oversikt over reisekostnadene dine.

Du kan også bytte ski og støvler på stedet hvis det oppstår problemer.

Tre grunner til hvorfor du bør bestille skileie hjemmefra 

  • Du vil få veiledning i valg av riktig utstyr.
  • Du får en samlet oversikt over kostnadene.
  • Prisen! Du kan spare 10%.

Priser

Du finner prisene for skileie inne på MIN BOOKING etter at du har bestilt skireisen samt under hver destinasjon via menyen.

Hvis det ikke står noen priser, er det ikke mulig å forhåndsbestille hjemmefra. Når du bestiller skiutstyret ditt, vil du motta en kupong som du tar med til skiutleiebutikken. 

Forsikring er ikke inkludert i prisen, men den kan alltid legges til når du henter skiutstyret når du er på destinasjonen. Det beskytter utstyret ditt mot for eksempel tyveri og fungerer da som en reduksjon av egenandel.

Ring og la oss hjelpe deg med skileie

Nedenfor kan du lese hvilke pakker vi tilbyr. Det kan allikevel være litt vanskelig å vite hvilke ski du bør velge. Derfor sitter vi klare på telefonen +45 70 10 50 95.

Hjelm - er det inkludert eller ikke?

Du bør være oppmerksom på at hjelm vanligvis ikke er inkludert i pakken for skileie. Som regel skal den leies ved siden av. Det finnes imidlertid unntak, noen skianlegg tilbyr hjelmer når man bestiller pakker barn.

Skileie i Østerrike 

I Østerrike kan du spare 10% ved å bestille skileie hjemmefra. Her kan du se hvilke destinasjoner som har hjelm inkludert i prisen for barn. 

  • Obertauern – Gratis hjelm for barn og tenåringer (så lenge det er på lager)
  • Zell am See - Barn under 15 år får gratis hjelm
  • Saalbach - Gratis hjelm til barn opptil 14 år

Skileie i Italia 

I Italia kan du spare 10% ved å bestille skileie hjemmefra. Hjelm er IKKE inkludert i pakken i Italia, verken for barn eller voksne.

Skileie i Frankrike 

I Frankrike kan du spare 10% ved å bestille skileie hjemmefra. I Val d'Isère og Val Thorens kan du også kjøpe en skikategori som er høyere enn Platinum. Denne Premium-pakken inneholder det nyeste utstyret. Hjelm er ikke inkludert.

I Frankrike deles barn inn i tre kategorier basert på alder og erfaring:

Minipakke:
For barn under 6 år. Disse skiene gir barnet en god start. Hjelm er i ikke inkludert i prisen. 

Barnepakke: 
Denne pakken bør du velge om barna dine er mellom 6 - 11 år, og er nybegynnere eller har liten erfaring. Skiene er tilpasset barnas størrelse og gjør skikjøringen trygg. Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen.

Juniorpakke: 
Denne ski- eller snowboardpakken er av høy kvalitet for barn mellom 8 - 13 år uansett nivå. Det kan være racing eller twin-tip. Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Skileie-pakker

01|04
Skileie-pakker

Bronzepakke

Ski til nybegynnere eller mindre erfarne skikjørere, typisk 0-4 års skierfaring. En myk ski som gjør at skien er lettere å håndtere. Skiene blir oftest utlevert kortere enn personen selv, da svingradiusen dermed minskes. Utstyret kan være opp til 3 år gammelt, men er godt vedlikeholdt. Disse skiene er til skikjørere som kjører mest i grønne og blå løyper.

Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Skileie-pakker

Sølvpakke

Ski til den erfarne skikjører med 4-6 års erfaring. Her kan du få ski i flere varianter, hvor små detaljer i skien gjør den mer brukervennlig. En litt stivere type ski slik at man får en bedre føling på løypen. Ski som er maks 2 år gamle. Denne pakken er til deg som kjører flest blå og røde løyper.

Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Det kan også leies snowboard i denne kategorien.

Skileie-pakker

Gullpakke

Gullpakken er for deg som er en erfaren skikjører. Her får du de nyeste skiene fra årets eller fjorårets sesong. Skiene passer for meget erfarne og gode skiløpere med 6 års erfaring eller mer. Detaljer som gjør skien holdbar og stabil i løypene. For deg som kjører i alle bakker. 

Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Det kan leies snowboard i denne kategorien.

Skileie-pakker

Platinapakke

De beste skiene til den mest erfarne skikjører som gjerne vil utfordres både i og utenfor løypen. Alle skiene er spesielt utvalgt slik at det kun er de beste modellene fra det gjeldene året. 

Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen.

Det kan leies snowboard i denne kategorien.