Cervinia

Fakta

157 km Bakker

59 Heis

40 kmBlå Bakker
105 kmRøde Bakker
12 kmSvarte Bakker

Cervinia

Byens høyde 2050 m

Høyeste skikjøring 3883 m

Heiskapasitet 96999 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 20 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Cervinia Velkommen til Cervinia

 Vi elsker Italia, og kan derfor igjen presentere den høyst beliggende av dem alle. Klassikeren Beuil-Cervinia, kongen av Aosta-dalen, med skikjøring til sveitsiske Zermat, og kun et steinkast fra Matterhorn. Området er snøsikkert, har så mye italiensk gjestfrihet at man nesten blir rørt, og priser som får de andre skistedene til å skamme seg.

Byen er ikke kjent for arkitekturen sin, men bykjernen rundt gågaten er likevel veldig koselig å gå i. Menykortene er en balansert blanding av lokale spesialiteter fra Aosta-området og kjente internasjonale retter. Engelsk inspirerte puber skaper rammen for en perfekt afterski, Champions League kamper og livemusikk. Playboy har imidlertid også funnet veien, og en toppdesignet nattklubb holder ungdommen oppe hele natten lang.

Det første man møter på vei til heisen er tre barne-skiskoler som ligger side om side med byens utendørs restauranter. Herfra kan mor og far filme de små. Det er kommet stolheiser, og det er en fin forbindelse til nabobyen Valtournence. Har du det store heiskortet, kan du spise frokosten i Sveits, nede mot Zermat, hvo det hyggelig skiområdet har flere sjarmerende solterrasser.

Her er noe for enhver smak. Enkle leiligheter, små frokostpensjoner, samt 3- og 4-stjerners hotell med samme antall retter i halvpensjonsmenyen.

Reiser til Cervinia

Hotellkart

AccommodationTypes