Få et reiseforslag

Vi hjelper deg med din neste skiferie Trygghet ved å bestille en reise

Vi har pauset vår aktivitet i det norske markedet

Men vi er fortsatt aktive og tilstede i Danmark og Sverige, og vi hjelper deg mer enn gjerne med et reiseforslag på din neste skiferie til Alpene med oss.

Du kan kontakte oss på:

Telefon: +45 70 10 50 95
E-post: nortlander@nortlander.dk

Se skireiser fra Sverige til Alpene

Se skireiser fra Danmark til Alpene

 

Visste du at det i gjennomsnitt tar 28 dager fra tanke til handling å bestille en skireise? La oss gjøre denne prosessen raskere for deg.

Vi har mer enn 30 års erfaring med å arrangere skiturer til Frankrike, Østerrike og Italia - og vi har et stort utvalg av hoteller og leiligheter å velge mellom.

Ring oss på +45 70 10 50 95 eller send en e-post til nortlander@nortlander.dk og vi hjelper deg med et reiseforslag på din neste skiferie til Alpene.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Nortlander er medlem av danske Rejsegarantifonden

Vi har vært medlem av Rejsegarantifonden i flere år, noe som gir deg ekstra trygghet når du reiser på ferie gjennom oss.

Dette betyr at vi som turoperatør ved konkurs garanterer at du får full refusjon på reisen din fra Rejsegarantifonden.

Service med et smil

Dette sier våre gjester:

"Kjempefin uke i Østerrike. Super kommunikasjon i forbindelse med bestillingen og kjempebra oppfølging frem til avreise. Ble godt tatt i mot ved ankomst og super oppfølging gjennom hele turen av supre guider. Kan absolutt anbefale å reise med Nortlander."

- Glenn Sørensen, Trustpilot

"God oppfølging underveis og på tur. Første turen i Alpene var veldig bra, kommer nok tilbake. God oppfølging underveis og aktiviteter vi kunne være med på. Anbefaler Nortlander."

- Silje, Trustpilot

"Normalt pleier vi alltid selv å finne/bestille bosted, transport osv. for da vet man at alt er under kontroll. Men i år ville vi bare at det skulle være "lett", og det var derfor vi valgte en pakkereise med Nortlander. Allerede ved første samtale via mail med Nortlanders kontor, opplevede vi at vi ble tatt hånd om av profesjonelle som virkelig ville finne det riktige tilbudet for oss..."

 - Christian Rosenkvist, Trustpilot