Skiferie med Nortlander

Finn og bestill din skiferie Finn skireiser

Her kan du hurtig få overblikk over ledige reiser, som oppfyller dine kriterier for en skireise.

Søkningen søker direkte og online i vårt bookingsystem, og resulterer i et kjempeutvalg av skireiser med hotell, leiligheter, chaletleiligheter og chalet?er enten uten transport eller med fly, tog eller buss. Jo flere kriterier du angir, jo mer presist utbud av skireiser får du. Så hvis du får for få resultater, så utvid eventuelt. din søkning.

Finner du ikke det du søker, så ring til oss på 81 55 21 75. Vi sitter klare til å hjelpe deg med dine ønsker.

Billige skireiser til våre reisemåla

Du kan også velge å gå direkte til de enkelte reisemål. Nedenfor har vi listet våre destinasjoner inkl. fra-priser, så er du på jakt etter de billige skireisene, får du et kjapt overblikk nedenfor.

Populære destinasjoner

Val Thorens

Den komplette skiferien finner du i Val Thorens

Val Thorens

Byen ligger i 2300 meters høyde og er dermed Europas høyeste skiby. Dette garanterer at snøen blir liggende i gatene, og du kan dermed lett komme deg direkte ut i det imponerende skiområdet.

Val d'Isère

Ski til og for alle

Val d'Isere

Løypene i Val d'Isère er over 350 km lange, og er tilrettelagt for skikjørere på alle nivåer. 

Ischgl

Mye mer enn en flott ski området

St. Anton

Det berømte reisemålet markerer seg ved å tilby et fantastisk skiområde og en spennende by som på eksklusivt vis byr på alt hva hjerte kan tåle. 

St. Anton

Internasjonal stemning og varierende løyper

St. Anton

Hvis du liker Østerrike, men synes det til tider kan bli litt mye Jägerthe og tyrolerhatt finnes det et godt alternativ; St Anton eller 'Stanton' som kjennere kaller området.

Montgenevre

Montgenevre er rolig og avslappet, og prisnivået er overkommerlig sett med franske skibriller

Montgenevre

I området omkring Montgenevre har man ca. 100 km. bakker å boltre seg på. Her er barneområder, blå boulevarder i skogen samt masser av utfordringer for den kresne skiløper.

Alpe d'Huez

Stå på ski med solen i ansiktet i Alpe d'Huez

Alpe d´Huez

Oppbygningen av skiterrenget er genialt og gjør at hele familien får optimal utnyttelse av skiløypenes gleder uansett ferdigheter.

Bad Gastein

Velkommen til Bad Gastein

Bad Gastein

Bad Gastein ligger i Gasteindalen, som er 20km. lang og består av 5 forskjellige destinasjoner, blandt annet Dorfgastein og Sportgastein. Hele området byr på over 200 km. pister. Heiskortet til Ski Amadé - 860km.

Populære opphold

Bel Horizon

beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet.

Med ski/in - ski/out like ved knutepunktet, hvor barnebakken og hovedheisen møtes, har du det perfekte utgangspunkt for å komme raskt på ski om morgenen.

Victoria Lodge

God beliggenhet

Victoria Lodge

Hotellet ligger sentralt plassert på hovedgaten og tett på skiløpet- Det betyr at man aldri har lang vei hjem fra bakkene eller byen, men likevel bor i rolige omgivelser.

Edelweiss

Bo sentralt i St. Anton

God beliggenhet og deilig mat i St. Anton

Sylvia

Bo få minutter fra heisen og løypene på Hotell Sylvia i Ischgl

Konseptet er det samme, som på Nortlanders egne hoteller: Smilende skandinavisk personale, fantastisk mat og beliggenhet tett på skiområdet.