Livsnyteruker

Livsnyteruker Skireiser i mars

Vil du gjerne ha det maksimale ut av din skiferie? Ønsker du å unngå lange køer til heisen og overfylte restauranter i bakken? Så er det en god idé å dra til Alpene på skiferie i mars.

Skolenes ferier er overstått, hvilket betyr færre mennesker i bakken og mer plass til deg. Dette gir deg mulighet til å utnytte skibakkes bredde med store carvingsvinger eller til å kjøre enda fortere ned.

Vi tilbyr skireiser til Frankrike, Italia og Østerrike frem til påsken. Men hvordan er det å reise på en skiferie til Alpene i mars?

Forestill deg at du sitter i heisen under klar, blå himmel med solen i ansiktet og skibakker under som bare venter på deg. Det er nesten umulig å finne en bedre solstol.


Selvom solen varmer er fortsatt tilstrekkelig kaldt for å nyte fantastisk skikjøring og store carvingsvinger i ditt eget tempo - for i mars er det færre mennesker og mer plass til deg!

Når beina blir trøtte og slitne kan du slå deg ned på en terrasse for å spise en god lunsj med panoramautsikt over alpine topper, eller danse løs melkesyren på afterski under solens stråler.

Fordelene med å reise sent på sesongen

Mer solskinn: Flere timer med solskinn og mulighet for å sitte utendørs i den friske fjelluften med en kald øl i hånden uten å fryse på fingrene.

Det er billigere: Sammenlignet med vinterferien er det billigere å reise på en skiferie i slutten av mars - du får mer for pengene.

Færre mennesker: I og med at det er sent på sesongen er det også mindre folk på skidestinasjonene og mer plass til deg så du kan få det maksimale ut a skikjøringen.

Avslapping i roligere omgivelser: Det er som regel alltid plass på restauranten til en velfortjent pause i solen. 

Bonus: Du får en real oppfylling av D-Vitamin.

Så, om du er en sann livsnyter, finn din skireise under livsnyterukene, hvor prisene nå er nedsatte:

Se nedsatte skireiser uke 10

Se nedsatte skireiser uke 11

Se nedsatte skireiser uke 12

Se nedsatte skireiser uke 13

De beste hotellene for livsnytere

Om skikjøring i Alpene sent på sesongen

Kan man stå på ski i mars?

Absolutt! Skisesongen strekker seg til midten av april, så det finnes fortsatt snø igjen i bakken i mars. Du trenger faktisk bare 20 cm snø for å kunne stå på ski, og Alpene byr oftest på mye mer snø enn det. Mange av våre skidestinasjoner har virkelig gode snøforhold, særlig når man kommer opp i høyden.

Tips til skiferier sent på sesongen

Det finnes så klart noen gode tips & triks å huske på når du skal på en skiferie i mars. For det første handler det om å velge skisteder som ligger høyt ettersom snøsikkerheten oftest er større der. Bakkene er godt vedlikeholdt på alle destinasjonene våre, og i mars er bakkene ofte mindre isete enn i de kaldeste vintermånedene. Det gir de beste forholdene for både nybegynnere og erfarne skikjørere.

Husk solkrem - antall timer med sol er flere, og solen er skarpere! Selvom du er på skiferie er det gode sjanser for å komme hjem med god kolør: et ordentlig skibrille-skille.

Du kan blant annet sjekke ut Val Thorens, som er Europas høyest beliggende skidestinasjon, eller Cervinia, som er Italia's høyeste skidestinasjon.

Alternativt kan du velge en destinasjon som har en isbre, ettersom disse destinasjonene oftest tilbyr skikjøring året rundt! Da bør du sjekke ut Zell am See, hvor du har flere breer.

Hvis du har is i magen og vil booke en "siste minutt"-reise til Alpene er det en god idé å holde et øye på vær- og snøforholdene! Så kan du booke en skireise til destinasjonen du vet har tilstrekkelig med snø.

Skidestinasjoner for livsnytere

Få et reiseforslag

Alpene venter på deg!

Allerede nå kan du begynne å drømme med god samvittighet om hvite alpine topper, førsteklasses skikjøring og enestående opplevelser i Alpene!

Fyll ut skjemaet, så hjelper vi deg så snart vi kan.