Frankrike, Val Thorens

Hotel Fitz Roy

Fakta

Om Hotel Fitz Roy

Det luksuriøse og sjarmerende Hotel Fitz Roy i Val Thorens er for de som ønsker avslapning og velvære.

Hotel Fitz Roy kan best beskrives som klassisk luksus. Her går alt opp i en høyere enhet og alle behov er dekket. Dette sjarmerende og varme hotellet ligger rett ved siden av snøtorget i Val Thorens, og vil raskt forvandle skiferien din til drømmen du ikke vil våkne opp fra.

Optimal beliggenhet

Beliggenheten er det som betyr mest når vi drar på skiferie, og ingen andre steder er beliggenheten så bra som når du bor på Hotel Fitz Roy. Med mindre enn 50 meter til både løype og heis, og med en plassering midt i Val Thorens, kommer du ikke til å gå mye rundt i slalåmstøvlene. I tillegg kan du raskt og enkelt komme hjem til varmen hvis du trenger det.

Gastronomisk mekka

Restauranten tilbyr guddommelige delikatesser og en velsortert vinmeny som ikke nøyer seg med mindre enn det absolutt beste for smaksløkene. Det er også her frokostbuffeen serveres.

Vakker panoramautsikt

Når solen skinner i Val Thorens, er det ett sted som er litt bedre enn andre i forhold til uteservering. Det er selvfølgelig hotellets store sørvendte terrasse som i tillegg til restauranten byr på en uforglemmelig panoramautsikt.

Afterski til trøtte skikropper

Det er mange måter å runde av en dag i snøen på, men Fitz Roy byr på luksuriøs afterski som det er vanskelig å si nei til. Her snakker vi ikke om å danse på bordene til tunge bassrytmer, men man kan slappe av i resepsjonsområdets loungebar foran den åpne peisen.

Spa og wellness

Skiturer er en aktiv reiseform. Derfor er det viktig å også gire ned og slappe av i de slitne beina etter en lang dag på ski. Fitz Roy forstår dette og tilbyr derfor et nydelig spa- og wellnessområde med basseng, badstue, tyrkisk bad og massasjebehandlinger.

Val Thorens er skibyenes by, og Hotel Fitz Roy gjør alt for å leve opp til dette med rom som gjenspeiler resten av hotellet. Her har du balkong/terrasse, minibar og DVD. I tillegg er internettilgang på alle rom.

Kommer du med elbil/ladbar hybrid, så kan du lade den i byen. Det er ladestasjon i parkering P2. Spør guidene om mer informasjon når de ringer uken før avreise.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Velkommen til denne skiperlen i Alpene – velkommen til Hotel Fitz Roy!

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 50 m

Avstand til sentrum : 50 m

Avstand til shopping: 50 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 50 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Kjæledyr: 30€/day

Parkering (mot betaling): surcharge

Dobbeltrom "Superior"

Dobbeltrom på 25 kvm for 2 personer med enkeltsenger eller dobbeltseng. Det er et bad med dusj og hårføner samt minibar, Nespresso kaffemaskin, Bluetooth-høyttaler og safe på rommet.
Balkong - Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Safe - Dusj / WC - Telefon - Håndklær - TV - Projektor - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltrom "Privilège Piste"

Privilège-rom på 32 kvm. Rommet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en ekstra seng i form av en sovesofa på forespørsel. Bad med badekar og toalett (i noen rom er toalettet separat fra badet). Rommet har telefon, gratis internett, TV, safe, minibar og hårføner samt Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler. Balkong med utsikt over løypene.
Balkong - Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Safe - Badekar/dusj og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Projektor - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltrom "Privilège Village"

Privilège-rom på 32 kvm. Rommet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en ekstra seng i form av en sovesofa på forespørsel. Bad med badekar og toalett (i noen rom er toalettet separat fra badet). Rommet har telefon, gratis internett, TV, safe, minibar og hårføner samt Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler. Balkong med utsikt over landsbyen.
Balkong - Sengetøy - Kaffemaskin - Safe - Hårføner - Badekar/dusj og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Projektor - Wi-Fi (gratis)

Juniorsuite "Piste"

Pent innredet suite på ca. 31-40 kvm med plass til 2 voksne og 1 barn opp til 12 år. Møblert med to rom oppdelt av en gang eller dør: 1 soverom med bad med dusj, og 1 fellesrom med plass til en ekstra seng for barn under 12 år. Du har tilgang til minibar, safe, Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler.
Sengetøy - Hårføner - Minibar på rommet - Safe - Badekar/dusj og toalett - Håndklær - TV - Projektor - Kaffemaskin - Wi-Fi (gratis)

Juniorsuite "Village"

Pent innredet suite på ca 31-40 kvm med plass til 2 voksne og 1 barn opp til 12 år. Møblert med to rom oppdelt av gang eller dør: 1 soverom med bad med dusj, og 1 fellesrom med plass til en ekstra seng for barn under 12 år. Du har tilgang til minibar, safe, Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler.
Sengetøy - Hårføner - Minibar på rommet - Safe - Badekar/dusj og toalett - Håndklær - TV - Projektor - Kaffemaskin - Wi-Fi (gratis)

Familiesuite

Suite i to etasjer på 37 kvm og tilbyr overnatting for opptil fire personer. Innredet i en klassisk elegant stil med enten enkeltsenger eller dobbeltseng (vennligst informer ved bestilling). Møblert med bad med dusj og hårføner, samt minibar, projektor, safe, Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler. Utsikt over løypene.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Minibar på rommet - Safe - Badekar/dusj og toalett - Håndklær - TV - Projektor - Kaffemaskin - Wi-Fi (gratis)

Suite "Duplex"

En romslig suite på 56 kvm med plass til 3 voksne eller for 2 voksne og 2 barn opp til 12 år. Det er både et barnerom og et familierom hvor hvert rom har sitt eget bad. Avhengig av suiten ligger rommene i enten nederste eller øverste etasje. Du har tilgang til minibar, safe, Nespresso-maskin og Bluetooth-høyttaler.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Minibar på rommet - Safe - Badekar/dusj og toalett - Håndklær - TV - Projektor - Kaffemaskin - Wi-Fi (gratis)

La Suite

Vakkert innredet suite på 75 kvm i to etasjer for opptil 4 voksne, for venner eller par, eller for familien med 2 voksne og 2 barn. Møblert med enten enkeltsenger eller dobbeltseng (vennligst informer ved bestilling). Stuen har minibar, Nespresso kaffemaskin, Bluetooth-høyttaler og safe. I tillegg er det et bad med hårføner, dobbel håndvask, dusj / badekar og en privat badstue med infrarødt lys. Denne sørvendte suiten ligger i øverste etasje på hotellet.
Sengetøy - Hårføner - Minibar på rommet - Safe - Badekar/dusj og toalett - Håndklær - TV - Projektor - Kaffemaskin - Wi-lFi (gratis)

AccommodationTypes