Østerrike, Obertauern

Heart Hotel Aurora

Halvpensjon

Fakta

Om Heart Hotel Aurora

Drømmer du om å bo i nærheten av løypa på et hotell med sentral beliggenhet og østerriksk sjarm? Hjertelig velkommen til Heart Hotel Aurora i Obertauern!

Hotel Aurora ligger perfekt til i løypa i snøsikre Obertauern. Om morgenen er det bare å hoppe i skiklærne, rusle ned til skirommet, spenne på seg de varme støvlene, krysse veien, klikke på skiene og kjøre i vei. Det blir ikke lettere enn dette å komme seg ut i det fantastiske skiområdet. I tillegg er det også en skandinavisk skiskole i Obertauern, slik at du kan føle deg hjemme, uansett om du er proff eller nybegynner på ski.

Når du bor på Hotel Aurora, bor du med en flott beliggenhet. Ikke bare bor du tett på skikjøringen - her bor du i hovedgaten i Obertauern i nærheten av alt og gode muligheter for å utforske området når heisene er stengt. Rett utenfor hoveddøren finner du shopping-muligheter, restauranter, dagligvarebutikker og barer, så bare ta inn all den østerrikske sjarmen.

Hjemmekoselig og trivelig er det som best beskriver Hotel Aurora. Du blir tatt imot med åpne armer av våre skandinaviske ansatte fra det øyeblikket du går inn døren og inn i hotellets resepsjon.

Stilen er klassisk østerriksk med mye tre og brede ganger som gjør at du ikke er i tvil om at du er i de østerrikske Alpene. Hotellet er av eldre standard, men godt vedlikeholdt og fylt med koselig atmosfære.

Selvfølgelig er skikjøringen i fokus, men etter en fantastisk dag i bakken kan du slappe av med en god bok eller et kortspill sammen med reisefølget i de myke møblene i hotellets lounge. Den åpne peisen skaper en hjemmekoselig atmosfære og en herlig varme.

Badstu, basseng og wellness

Som gjest på Hotel Aurora har du mulighet til å ta en dukkert i hotellets svømmebasseng eller slappe av i badstuen etter en lang dag i bakken. Inngang er gratis for alle gjester over 16 år. Det er også et svømmebasseng hvor barn kan bli med. Hvis du ikke føler for en dukkert i bassenget, kan du slappe av på solsengene i velværeavdelingen. Uansett hva du har lyst til å gjøre, er det mange muligheter til å få rosinfingre og lade batteriene i det nydelige velværeområdet.

Halvpensjon på skireisen

På Hotel Aurora trenger du ikke å bekymre deg for hva du skal spise – verken om morgenen eller om kvelden. Du har halvpensjon inkludert på skireisen når du bor her. Du kan våkne godt uthvilt om morgenen og se frem til å ta plass i restauranten hvor du vil bli møtt av en overdådig frokostbuffé.

Etter en fantastisk dag i skibakken kan du igjen sette deg ned i restauranten hvor middagen serveres. Kokkene har laget en deilig middag til deg, og de vet hva som skal til for å fylle magen til skiløperen. Gled deg til en 3-retters middag med forrett og hovedrett servert ved bordet. Til dessert er det bare å gå løs i dessertbuffeen. For de yngste gjestene på hotellet er det en spesiell barnemeny slik at alle får noe de liker.

På våre egne hoteller har du alltid mulighet for vegetarisk eller vegansk mat. Skulle du som reisende ha noen form for matallergi, kan hotellet også tilpasse menyen deretter. For at hotellet skal kunne imøtekomme forespørsler om en tilpasset meny for matallergier, må dette informeres ved bestilling. Vær oppmerksom på at hvis du ønsker en allergivennlig kost, vil denne være gyldig for alle skireisens måltider på hotellet.

Bar & lounge

Hvis du ikke er den som vil gå til sengs rett etter middagen, så kan du fortsette kvelden i hotellets bar. Be bartenderen mikse en god drink, brygge en kopp kaffe eller skjenke en kald øl som du kan nyte mens praten går om dagens skikjøring. Du kan også sette deg ned foran peisen og slappe ordentlig av etter dagens opplevelser.

Hvis du liker vin og vil prøve noen lokale østerrikske viner, kan du gjøre det på hotellet. Henvend deg i baren eller vår barsjef som kan arrangere en liten vinsmaking i et sjarmerende rom hvor det blir fortalt litt om vinene. Det er en fin måte å avslutte skidagen på.

Rom

Det finnes mange muligheter når det gjelder romtyper på Hotel Aurora. Det er noe for de nyforelskede, vennegjengen eller hele familien. Hotellet tilbyr flere romkategorier – alt fra dobbeltrom til store familierom.

Rommene er moderne innredet og med tregulv, noe som gir en fantastisk lys atmosfære. De er innredet med plass til alle, slik at du kan kose deg og slappe av på skireisen. Rommene har alt du trenger på turen.

Konferanserom – Nortlander Business

For deg som reiser med firmaet har vi også konferanserom på hotellet. Det er to forskjellige konferanserom med plass til 20-40 personer. Lokalene kan brukes fra kl. 11.00 til 17.00.

Dette betyr at du har mulighet til å holde møter med samarbeidspartnere, få avtaler på plass som du har jobbet med de siste månedene – eller hvorfor ikke styrke samarbeidet mellom dine ansatte mens dere nyter skiopplevelser og bor i nydelige omgivelser i Alpene?

Parkering

På Hotel Aurora er det både garasje og utendørs parkering. Det er imidlertid begrenset med plasser i garasjen - så parkering kan ikke garanteres.

Kommer du med elbil/ladbar hybrid, så kan du lade den i byen. Det er ladestasjon på Hotel Gamsleiten. Spør guidene om mer informasjon når de ringer uken før avreise.

Ankomst og avreise

På ankomstdagen mellom kl. 18.00-20.00 er det kveldsbuffet bestående av hovedrett, salat, kjøttpålegg, ost og brød og noe søtt etterpå.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Nortlander gleder seg til å ønske deg velkommen på årets skireise i Obertauern!

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 500 m

Avstand til sentrum : 350 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Safe Ja

TV Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkjeller Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Badsstue: Ja

Barnevennlig: Ja

Fireplace: Ja

Konferanse rom: Ja

Lekerom: Ja

Vis mer

Resepsjon: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

Solterasse: Ja

Steam Bad: Ja

Svømmebasseng: Ja

Velvære: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltrom Standard mot nord

Rom med dobbeltseng mellom 22 og 30 m2, opp til 2 personer. Alle rom har utsikt mot nord. Det er separat toalett fra baderommet, som enten har dusj eller badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom Standard mot sør

Stort dobbeltrom på ca. 33 m2 til 2 personer. Romt har utsikt mot sør. Der er toalett separat fra baderom med badekar. Romt har utover det et lite sitteområde samt ikke plagsomme skråvegger.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom med balkong og mulighet for en oppredning

Rom med dobbeltseng samt mulighet for en oppredning på mellom 30 og 37 m2. Alle rommene har en mindre balkong, og retning enten mot sør eller vest med utsikt over landskapet i Obertauern. Der er toalett separat fra baderom, hvor største delen har badekar og en enkelt dusj.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers

Dobbeltrom Budget med mulighet for en oppredning

Rom med dobbeltseng samt mulighet for en oppredning på ca. 23 m2. Romt har baderom med badekar samt toalett.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom mot nord med mulighet for en ekstra oppredning

Rom med dobbeltseng samt mulighet for en oppredning på mellom 30 og 34 m2. Alle rommene vender mot nord. Det er toalett separat fra baderom, hvor alle har dusj.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom mot nordvest med mulighet for oppredning

Stort dobbeltrom med mulighet for en oppredning på ca. 40 m2. Rommet vender mot nordvest, og har toalett separat fra baderommet som har badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom mot sørvest med mulighet for en oppredning

Rom med dobbeltseng samt mulighet for en oppredning på ca. 32 m2. Alle rommene vender mot sørvest. Det er toalett separat fra baderommet, med badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom mot sør med mulighet for en oppredning

Rom med dobbeltseng samt mulighet for en oppredning på mellom 30 og 34 m2. Alle rommene vender mot sør. Det er toalett separat fra baderommet, hvor alle har badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom med balkong og mulighet for to oppredninger

Rom med dobbeltseng samt mulighet for 2 oppredninger på sovesofa, der måler 160x200, vi anbefaler dette til 2 barn eller en voksen, rommene er ca. 32 m2. Alle rommene har mindre balkong mot sør. Utover det har disse rommene baderom med badekar samt toalett.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom med balkong og med mulighet for to oppredninger

Rommene med dobbeltseng som kan skyves fra hverandre, samt 2 oppredninger på sovesofa som måler 160x200, vi anbefaler dette til to barn eller en voksen. Rommene er ca. 32 m2. Alle rommene har mindre balkong mot sør. Det er toalett separat fra baderom med dusj.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Dobbeltrom Standard med mulighet for to oppredninger

Rom med dobbeltseng samt 2 oppredninger på sovesofa. Romt er ca. 39 m2, og har retning mot sør. Det er toalett separat fra baderom med badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Familierom med skyvedør til køyeseng og mulighet for en oppredning

Familierom med dobbeltseng samt en mindre lugar til en køyeseng, sånn at kan 2 sove avskjermet fra andre. Utover det er der en enkelt oppredning til et barn. Rommene er ca. 42 m2 og har toalett separat fra baderom med enten badekar eller dusj. Rommene vender mot sør.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Familierom med balkong og skyvedør til køyeseng og mulighet for en oppredning

Familierom med dobbeltseng samt en mindre lugar til en køyeseng, således kan 2 sove avskjermet fra andre. Utover det er der en enkelt oppredning til et barn. Rommene er ca. 43 m2 og har toalett separat fra baderom med enten badekar eller dusj. Rommene vender mot sør og har mindre balkong.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

4-sengs rom Standard

Rommene med 2 dobbeltsenger på mellom 36 og 40 m2. Alle rommene vender mot nord, de har toalett separat fra baderom med badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

4-sengs rom med balkong i to etasjer samt mulighet for en oppredning

Stort dupleksrom på ca. 70 m2. Nederste etasje har toalett separat fra baderom med badekar. På første etasje er det 2 soverom med dobbeltsenger, i det ene er det mulighet for en oppredning samt utgang til sørvendt balkong. Begge soverommene har loft, og dermed skråvegger som dog ikke har betydning for brukbarheten.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Familierom i to rom med dobbelt- og køyeseng samt mulighet for en oppredning

Familierom på ca. 44 m2 med to rom. Det ene med dobbeltseng og sofa hvor det kan lages en oppredning, utover det er det et rom med køyeseng. Rommene vender mot sørvest og har toalett separat fra baderom med badekar.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

4-sengs rom i to rom med balkong og mulighet for en oppredning

4 personers rom på ca. 43 m2 med 2 rommene. I det første rom er det dobbeltseng samt en mulighet for en ekstra oppredning, utover det er der separat toalett og baderom med badekar. Det er også utgang til balkong og gjennomgang til det neste rommet med dobbeltseng.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

4-sengs rom i to etasjer samt mulighet for to oppredninger

Rommene på mellom 54 og 56 m2 i to etasjer. I stueplan er det et rom med dobbeltseng, utover det separat toalett og baderom med badekar. På 1. etasje finnes det andre rommet med dobbeltseng samt mulighet for 2 oppredninger på sovesofa som måler 160x200, vi anbefaler dette til 2 barn eller 1 voksen. Rommet er med fin ståhøyde, men med skråvegger.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers 

Større 4 personers rom i to etasjer samt mulighet for to oppredninger

Rom på ca. 65 m2 i to etasjer. I stueplan er det et stort rom med dobbeltseng, utover det separat toalett og baderom med badekar. På 1. salen finnes det annet rom med dobbeltseng samt mulighet for 2 oppredninger, på sovesofa der måler 160x200, vi anbefaler dette til 2 barn eller 1 voksen. Romt er med fin ståhøyde, men med skråvegger.
WiFi – TV – Safe - Hårføner - TV - Badekåpe - Slippers

AccommodationTypes