Filtrer din skireise
Velg ferielengde
Transport
Velg antall reisende pr rom
Velg ankomstdato

Få "siste minutt"-tilbud fra Nortlander

Finn din billige skiferie Tilbud og store rabatter

Selv om det er en skiferie med rabatt og tilbud, blir det ikke gått på kompromiss med tjenesten og kvaliteten på reisen. Den forblir alltid den samme, selv når det er snakk om en skiferie med god rabatt.

Alle våre gjester kan forvente samme høye servicenivå fra våre guider, hotellpersonale og andre ansatte gjennom hele opplevelsen med Skinetworks. Uansett om du bestiller en billig eller en dyrere skiferie, får du topp service fra våre guider. 

Billig skiferie med gode rabatter uavhengig av transportmåte
Du kan filtrere etter transportmåte i menyen øverst på denne siden og dermed se skiferier tilbudt med bil eller fly. Med andre ord, uansett hvordan du ønsker å komme dit, er det sannsynligvis en skiferie som passer for deg.

Tilbud på skiferie til Østerrike
Har du allerede bestemt deg for at din neste skiferie skal gå til de østerrikske Alpene? Gå til toppen av siden her og filtrer etter land, og velg Østerrike.

Blant søkeresultatene vil du finne rimelige skiferier til alle våre skidestinasjoner i Østerrike. Du vil kunne finne tilbud til Bad Gastein, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm og Zell am See.

Tilbud på skiferien til Frankrike
Hvis det er La Belle France som frister deg til å klikke på skistøvlene og feste dem i bindingene, så forstår vi det godt. På samme måte som tidligere eksempler med Østerrike, kan du gå til toppen av siden og sortere gjennom gode tilbud på skiferier til Frankrike.

Eller, hvis du leter etter noe mer spesifikt, kan du velge destinasjon med en gang. Med Nortlander kan du reise til: Val d'Isere eller Val Thorens.

Tilbud på skiferien til Italia
Ciao bella Italia! Alt er bare litt mer deilig i Italia, og det gjelder også skikjøringen. De velpreparerte og herlig brede løypene, som bokstavelig talt er som boulevarder, appellerer til mange skiglade feriegjester.

Hvis du er på jakt etter gode tilbud på en skiferie til Italia, har vi det du leter etter. Se våre destinasjon øverst på siden, og finn din skiferie med ekstra rabatt i Cervinia.