Møt "Die Nortländer"

Kjenner du dem? Die Nortländer

Hvert år, rundt desember, begynner skiglade nordmenn, svensker og dansker å dra på skiferie til Alpene. Vi er selv en del av dem, og vi er stolte av det.

Vi invaderer hoteller, bakker, restauranter og afterski-steder i hopetall. Vi er alle forskjellige mennesker og skikjørere - men det er også noen ski-stereotyper som går igjen. Noen kjenner vi igjen blant vennene våre, noen kan vi selv identifisere oss med – og andre igjen er personlighettypene som dukker opp i ulike situasjoner.  

Det er Die Nortländer – nordboerne som drar på skiferie til Alpene.  

Har du opplevd det å vare la fornuften bli hjemme når du drar på skiferie? Stemningen blir litt mer løssluppen og plutselig hører du deg selv synge med på slager-hits som Anton aus Tyrol mens du drikker Jägermeister fra en ski? 

Eller når konkurransegenet ditt er turboladet og du absolutt må være den første i løypa ... og i heisen... og av heisen ... Og du får også fortalt alle som vil høre på deg om dagens prestasjoner – som toppfarten din på den sorte løypa. Det kan også være at det er du som har dratt kompisen din med, og som ikke er den store skikjøreren? Og han har kanskje ikke helt kontroll på alt – selv om det er femte gangen han er på skiferie.  

Vi skikjørere har prøvd det meste ... vi kjenner dem 

... og vi elsker det! 

Vi tror at de fleste skikjørere kan identifisere seg med eller kjenner minst en av de åtte "Die Nortländer"-typene.  

Møt "Die Nortländer" her Møt flere av Die Nortländer på din beste skiferie 

 

 

Møt alle "Die Nortländer" - og se hvilke skidestinasjoner de anbefaler