Østerrike, Zell am See

Hotel Der Waldhof

Halvpensjon

Fakta

Om Hotel Der Waldhof

Bo vakkert og luksuriøst på Hotel Der Waldhof i Zell am See.

Dette vakre hotellet ligger i hjertet av den naturskjønne landsbyen Zell am See, omgitt av vakkert fjellandskap og nær taubanen Schmittenhöhe. Hotellet er ideelt for de som reiser med familien, da en hjemmekoselig atmosfære kombineres med høy komfort. I tillegg til å være et trivelig hotell, kan du forvente festlige kvelder med show under ditt opphold på Hotel Der Waldhof.

Hvordan smaker maten?

Man spiser godt på hotellets restaurant, hvor det serveres både regionale og internasjonale retter. All mat, fra den store frokostbuffeten til den velsmakende middagen, serveres i vakre omgivelser og med god service. På ankomstdagen er det en kveldsbuffé til kl. 20.30 med ulike retter og en liten dessert. Hvis du ankommer etter 20.30 vil det være en liten tallerken med mat til deg i baren. 

Bo i nærheten av bakken

Hotellet er det perfekte skihotellet, med egen skiløype som tar deg fra skiområdet direkte til hotellets ski-kjeller.

Familievennlig hotell i Zell am See

I tillegg til en perfekt beliggenhet, tilbyr Hotel Der Waldhof også mer barnevennlige fordeler. Etter en lang dag på ski er det en fin akebakke rett bak hotellet med flere muligheter for barn å ake. Hotellet tilbyr også utlån av pulk. 

Hotellet har også spill og lekerom delt inn etter barnas ulike aldre. Til de minste er det en ballbinge med klatrevegg og sklie. For de litt større barna tilbyr hotellet Nintendo Wii og flere brettspill. I tillegg er det bordtennis, bordfotball og biljardbord.
Alt dette og mye mer gjør barnas ferier hyggelige og voksnes ferier lettere. 

Hotellet har gjennomgått en omfattende renovering som betyr helt nye dobbeltrom "Deluxe" og familiesuiter! I tillegg er det bygget til et stort wellness-område på 850 m2 til hotellet. Her finner du alt du kan ønske deg etter en lang dag i alpinbakken.
Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Blant annet er det en ladestasjon ved siden av Hotel Steinerwirt. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Kjæledyr på skiferien

Hvis du ønsker å ta med kjæledyret ditt på skiferien, er dette overnattingsstedet for deg. Kjæledyr er velkomne her på forespørsel og mot en ekstra avgift. Bare skriv til oss for en priserklæring.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 500 m

Avstand til sentrum : 600 m

Avstand til shopping: 600 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 500 m

Rom

Balkong/Terrasse Ja

Minibar Ja

Safe Ja

TV Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Kjæledyr (spør) Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkjeller Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Garasje: Ja, ekstra

Jacuzzi: Ja

Konferanse rom: Ja

Lekerom: Ja

Live Musikk: Ja

Vis mer

Lounge: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

Solterasse: Ja

Spa behandling: Ja

Steam Bad: Ja

Svømmebasseng: Ja

Treningsrom: Ja

Tv rom: Ja

Vaskeservice: Ja

Velvære: Ja

WiFi: Ja

Enkeltrom

Enkeltrom: Innredet med dusj/wc, minibar og TV.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltrom "Delux"

Enda mer komfort med luksussjarm: Dobbeltrommene er utstyrt med dobbeltseng og sovesofa og gir dermed plass til 2-4 personer. De grunnleggende fasilitetene inkluderer dusjrom med separat toalett, TV/radio, minibar og minisafe, gratis Wi-Fi og balkong. Rommet ligger i den nybygde delen av hotellet.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad - Telefon - Toalett - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltrom "Economy"

Dobbeltrom: Innredet med dusj/wc, minibar, TV og balkong.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltrom "Komfort"

Koselig rom med dobbeltseng, dusj eller badekar, toalett, hårføner, telefon, kabel-TV, minibar, gratis Wi-Fi, safe, balkong.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltrom "Superior" med 2 ekstra senger

Romslig rom med dobbeltseng, sofa, skrivebord, dusj eller badekar, toalett, hårføner, telefon, kabel-TV, minibar, gratis W-LAN, safe, balkong.
Balkong - Badekar - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familie Suite

I de romslige suitene føler 2-6 personer seg hjemme. Her finner du en stue med dobbeltseng og sitteplasser samt et separat soverom anbefalt for barn. Familiesuitene er utstyrt med TV/radio, minisafe og minibar, dusj og separat toalett, balkong og gratis trådløst internett. Rommet ligger i den nybygde delen av hotellet.
Balkong - Sengetøy - Hårføner - Minibar - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite

Romslig rom med kombinert stue og soverom med dobbeltseng, sofa, skrivebord, minibar, bad med badekar, hårføner, romslig entré med speilgarderobe, gratis Wi-Fi, safe, balkong.
Balkong - Badekar - Sengetøy - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes