Østerrike, Zell am See

Apartment Alpensee

Fakta

Om Apartment Alpensee

Vil dere gjerne bo tet på den flotte innsjøen i Zell am See i pent møblerte leiligheter, så er Apartment Alpensee noe for dere.

Bo med utsikt over den velkjente innsjøen

Apartment Alpensee ligger i sentrum av Zell am See, og herfra har du en fantastisk utsikt over innsjøen og fjellene.

Zell am Sees Lake Zeller ligger kun 50 m fra boligen. Byens sentrum ligger 1000m bort, og du har restauranter og innkjøpsmuligheter innenfor 5 minutters gange. Vil du helst ta en skibuss, så stopper den rett utenfor døren og er helt gratis.

Leilighetene er pent møblert med rustikke møbler. Alle leiligheter har laminatgulv, flatskjerms-tv, WiFi og sovesofa. Der er også et tekjøkken med kjøleskap og badeværelse.

Sist, men ikke minst er det en gratis overdekket parkeringsplass og skioppbevaring, så du sikkert kan sette fra deg både bil og skiutstyr.

Sengetøy er ikke inkludert og koster 12€ per person ved ankomst. I tillegg er ikke rengjøring inkludert i leiligheten, og koster 100€, som må betalas ved ankomst.

Ankommer du i elbil, er det mulighet for å lade bilen i byen. Det ligger blant annet en ladestasjon ved siden av Hotel Steinerwirt. Spør guidene, når de ringer uken før avreise, for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - med kontant, og er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi melllom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Ha' en veldig bra skiferie til Zell am See!

Avstander

Avstand til skibakker: 1400 m

Avstand til heis: 1400 m

Avstand til sentrum : 1000 m

Avstand til shopping: 400 m

Avstand til skibuss: 20 m

Avstand til skileie: 407 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Baby seng: Request

LEILIGHET 2-ROMS 4 PERSONER

Inneholder et soverom, et kjøkken/oppholdsrom med oppredning til 2 personer og et badeværelse.
Balkong - Kaffemaskin - Kokeplate - Hårføner - Mikrobølgeovn - Kjøleskap - Brødrister - Håndklær - TV – Vannkoker - WiFi (gratis)

LEILIGHET 3-ROMS 6 PERSONER

Innredet med 2 soverom, dusj/wc og kjøkken/oppholdsrom med soveplass.
Balkong - Kaffemaskin - Kokeplate - Hårføner - Mikrobølgeovn - Kjøleskap - Koppehåndklær- Brødrister - Håndklær - TV - Vannkoker - WiFi (gratis) 

AccommodationTypes