Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Pension Wallner

Fakta

Om Pension Wallner

Vi kan nesten love deg ski-in/ski-out på Pension Wallner! Her er det kun små 25 meter til både løypa og heis.?En bedre plassering er vanskelig å finne!

Det er ikke bare skipensjonatet Wallner ligger like ved, huset ligger i hjertet av Saalbach - så du har heller ikke langt å gå fra afterskien.

Skiferie med frokost

Pension Pension Wallner serverer deg en fantastisk frokostbuffé hver morgen. Her kan du slå deg ned og spise deg mett mens du fyller opp depotene med energi til dagens strabaser på fjellet.


Alt du trenger på skiferien

Kommer du til Saalbach med bil, kan du parkere på parkeringsplassen knyttet til Pension Wallner 200 meter lenger ned i veien. Huset har også skikjeller, gratis wifi og badstue hvor du kan slappe av etter en dag på ski.

Pension Wallner er et hyggelig og koselig hus med alt du trenger på en skiferie i Saalbach.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 25 m

Avstand til heis: 25 m

Avstand til sentrum : 0 m

Avstand til shopping: 100 m

Avstand til skibuss: 375 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

DOBBELTROM MED 1 EKSTRA SENG

Dobbeltrom som inneholder det mest nødvendige for skiferien. Koselig innredet i typisk østerriksk stil, inkluderer TV og dusj/wc.
Sengetøy – Hårføner – Safe – Bad og toalett – Telefon – Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-sengs rom

Koselig innredet med 3 sengeplasser, TV og dusj/wc.
Balkong – Sengetøy – Kaffemaskin – Hårføner – Safe – Bad og toalett – Telefon – Håndklær – TV – Vannkoker – Wi-Fi (gratis) 

FAMILIEROM

Pent familierom på 35 kvm for 4 personer, innredet med to separate soverom med to soveplasser i hvert, samt dusj/wc.
Balkong – Sengetøy – Hårføner – Safe – Bad og toalett – Telefon – Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes