Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Saalbacherhof

Halvpensjon

Fakta

Om Hotel Saalbacherhof

For de som ønsker å bo på et moderne og fint hotell nær løypa og sentrum, er Saalbacherhof et opplagt valg.

Hotel Saalbacherhof er et hyggelig hotell som har alt for en fantastisk skiferie. Dette 4-stjernershotellet ligger i en gågate i Saalbach, bare 150 meter fra skiheisene.

Nær skikjøring og sentrum

Når du bor på Saalbacherhof, bor du på et luksuriøst hotell som ligger i nærheten av Saalbachs fantastiske skiområde. Ikke bare det – du bor i sentrum nær restauranter, barer og shopping.

Komfortable rom

Rommene på Saalbacherhof er innredet i elegant landlig stil, det er kabel-TV og eget bad med badekåper og hårføner. Noen av rommene har også balkong. Velg mellom standard, komfort eller nybygde de Luxe-rom.

Halvpensjon

Restauranten serverer klassisk mat fra Salzburg, samt internasjonale retter og god vin. Saalbacherhof tilbyr gratis inngang til afterski-baren og nattklubben Castello, som har levende musikk (fra midten av januar) og DJ-er.
Det er også en á la carte-restaurant på stedet. En kveld på denne restauranten er inkludert når du bor på hotellet, og du får 10 euro å bruke per person.

Wellness

Det er også et nydelig spa-område med boblebad, basseng, badstue, solarium og treningsrom. På solfylte dager er terrassen et populært møtested. Fra hagen har du en fin panoramautsikt over Saalbach. Hotellet har et fantastisk utendørs svømmebasseng som er perfekt etter en aktiv dag i bakken.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 150 m

Avstand til heis: 150 m

Avstand til sentrum : 0 m

Avstand til shopping: 25 m

Avstand til skibuss: 150 m

Avstand til skileie: 100 m

Rom

Minibar Ja

Safe Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Baby seng: 12 euro

Badsstue: Ja

Fireplace: Ja

Garasje: RQ

Konferanse rom: Ja

Lekerom: Ja

Vis mer

Resepsjon: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

Solterasse: Ja

Spa behandling: Ja

Steam Bad: Ja

Svømmebasseng: Ja

Treningsrom: Ja

Enkeltrom

Soverom med sittegruppe og Grand Lit-seng. Klare former og stiler venter på deg i rommet med disse nydelige designene. Velutstyrt rom med badekar eller dusj, toalett, hårføner, badekåpe, safe, radio, kabel-TV, telefon og gratis trådløs internettilgang. Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet) ved siden av hotellet.
Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltrom

Dobbeltrom på ca. 25 kvm med dusj/wc, hårføner, TV, internett og safe.Sengetøy - Hårføner - Safe - Dusj og toalett - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltrom "Superior"

Dobbeltrom på ca. 35 kvm med dusj/wc, hårføner, TV, internett og safe. Rommet er i tradisjonell østerriksk stil.
Badekar - Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Minibar - Safe - Bad og toalett - Telefon - Toalett - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltrom "Deluxe"

Dobbeltrom på ca. 40 kvm med dusj/wc, hårføner, TV, internett, safe, Ipod docking, minibar og balkong.
Balkong - Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Minibar - Safe - Bad og toalett - Telefon - Håndklær - TV - Vannkoker - Wi-Fi (gratis)

Juniorsuite

Vakkert møblert suite med plass til 4 personer.
Badekar - Sengetøy - Kaffemaskin - Hårføner - Minibar - Safe - Telefon - Toalett - Håndklær - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes