Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Die Sonne

All inclusive

Fakta

Om Hotel Die Sonne

Bo på Hotel Die Sonne, her kan du oppleve både Saalbach og Hinterglemm. Du bor mellom de to alpinanleggene i rolige omgivelser.

Hvis du ønsker å kunne slappe av under skituren mens du har lett tilgang til skiene i det unike skiområdet, så vil Hotel Die Sonne være noe for deg.

Hotellet har sin egen skytteltjeneste som tar deg til og fra heisen hver dag. Det er derfor lett å gå på ski og ellers er det noen minutters gange til heisen om du heller vil gå.

Fin beliggenhet

På Hotel Die Sonne bor du mellom både Saalbach og Hinterglemm – det beste fra to verdener. Du kan derfor bestemme fra dag til dag hvor du vil tilbringe dagen på ski.
Samtidig bor du i rolige omgivelser, hvor du kan lene deg tilbake og ha en avslappende skiferie.

Velvære på skiferien

Når vi snakker om en avslappende skiferie, når du kommer hjem etter en lang dag i bakken med såre staver, kan du stikke innom hotellets velværeavdeling. Spa-området er for hele familien, både foreldre og barn. Her kan du kjenne varmen strømme gjennom kroppen i den infrarøde hytta, slappe av i innendørsbassenget, eller hoppe i det varme spa-badet etter en lang dag fylt med ski. Hele familien har muligheten til å slappe av og lade opp batteriene mens de bor på Hotel Die Sonne. Utsikten er også med – og den er helt fantastisk.

Trenger du mer avslapning eller å løsne opp kroppen, har du mulighet til å bestille flere ulike typer behandlinger og massasjer, mot betaling i resepsjonen. Det finnes ikke bare massasjebehandlinger for deg, det finnes også flere forskjellige massasjer for tenåringer og barn.

Skulle du derimot trenge mer bevegelse og sport etter en lang dag i bakken, har hotellet et treningsrom hvor det er rikelig med muligheter for å få inn litt god trening hjemme.

Hvordan smaker maten?

Alle opphold på Hotel Die Sonne er all-inclusive, så du trenger ikke tenke på noe her. Du kan våkne opp til en fantastisk utsikt, sette deg ned i hotellets restaurant, for en deilig frokostbuffé med lokale produkter. Det er en garanti for at du kan fylle opp energilagrene for en lang dag på ski.

På ettermiddagen blir det servert afterski-buffet, mellom 12:30 og 16:30, som består av noen små lette retter. Når skidagen går mot slutten og sulten begynner å melde seg igjen. Du kan lene deg tilbake i restauranten og få servert en nydelig 5-retters kveldsmeny, hvor det også vil være salat- og dessertbuffet. Det blir noen temakvelder i restauranten i løpet av uken.

Etter middag kan du avslutte dagen i hotellets koselige bar. Her blander bartenderen gjerne en deilig cocktail, serverer deg en kald øl, varm te eller en god kopp kaffe. Det er også her du finner et avslappende hjørne hvor du kan kose deg med en god bok eller spille brettspill med venner, familie eller partner. Peisen i rommet gir en koselig atmosfære og en god varme å sitte og nyte kvelden.

Rommene

Her sover du som konger og dronninger, i de moderne møblerte rommene. Rommene er også veldig koselige og har alle fasiliteter du trenger for å ha en god skiferie.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Vi sees i Saalbach-Hinterglemm for årets skiferie!

Avstander

Avstand til skibakker: 550 m

Avstand til heis: 1200 m

Avstand til sentrum : 1500 m

Avstand til shopping: 1000 m

Avstand til skibuss: 100 m

Avstand til skileie: 1500 m

Rom

Minibar Ja

Safe Ja

TV Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon All inclusive

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mat Ja

Fasiliteter

All inclusive: Ja

Baby seng: Ja

Badsstue: Ja

Barnevennlig: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekerom: Ja

Vis mer

Lounge: Ja

Resepsjon: Ja

Shuttlebuss til heisen: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

Spa behandling: Ja

Steam Bad: Ja

Svømmebasseng: Ja

Treningsrom: Ja

Velvære: Ja

WiFi: Ja

Enkeltrom

Lyst enkeltrom på ca. 22 kvm. Det er bad med dusj og toalett, samt TV og balkong
Sengetøy - Håndklær - Safe - Wi-Fi

Dobbeltrom med mulighet for 1 ekstra seng

Dobbeltrom på ca. 22 kvm. med dobbeltseng og sovesofa med mulighet for ekstra seng. Det er bad med enten dusj eller badekar, samt separat toalett. Balkong samt TV og Wi-Fi.
Sengetøy - Håndklær - Safe - Wi-Fi

Dobbeltrom med mulighet for 2 ekstra senger

Dobbeltrom på ca. 30 kvm. med dobbeltseng og sovesofa med mulighet for to ekstra senger. Det er bad med enten dusj eller badekar, samt separat toalett. Balkong samt TV og Wi-Fi.
Sengetøy - Håndklær - Safe - Wi-Fi

AccommodationTypes