Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Auwirt

Fakta

Om Hotel Auwirt

Bo tet på heisen, hvor du bor sentralt i Saalbach og med en fantastisk utsikt over dalen.

Velkommen til Saalbach-Hinterglemm og Hotel Auwirt. Her midt i smørhullet av Saalbach, finner du flotte Hotel Auwirt, hvor du bor tet på både caféer, afterski, shopping, innkjøp og heisen.?Selv om du bor i smørhullet, bor du i rolige og avslappende omgivelser.

Wellness 

Når du kommer hjem etter en lang dag i bakken, og de såre musklene trenger å lade opp, kan det anbefales å ta en tur innom wellness-avdelingen. Her kan du både få varmen i de forskellige badstuene eller merke varmen strømme igjennom kroppen i den infrarøde badsstuen. ?

Du finner også et avslapningsrom, med deilig og beroligende musikk, så det er mulighet for å komme helt ned i gir. Trenger den såre skikroppen også litt avspenning, er det mulighet for å booke forskjellige behandlinger og massasjer, mot ekstra tillegg. 

Beliggenhet 

Når du bor her, er du nærme til skiløpet - du bor nemlig kun 170 meter til den nærmeste heisen, som tar deg opp i det fantastiske skiområde i Saalbach-Hinterglemm. Så hvis det følger små ski ben med på skiferien, skal du heldigvis ikke gå så langt med skiene på nakken.

Halvpensjon på skiferien

På Hotel Auwirt er det halvpensjon med i oppholdet, så du skal ikke tenke lenge over hva du skal lage til hverken frokost- eller middag. Du skal selvfølgelig få fylt opp energilagrene til en lang dag i det flotte skiområdet. Når du slår øynene opp om morgenen, kan du liste deg ned i hotellets hyggelige restaurant til en flott frokostbuffet. 

Når sulten melder seg til kvelden, etter å ha suset rundt i det skjønne skiområde, kan du igjen lene deg tilbake i hotellets restaurant. Kokkene vil sørge for 2-retters meny til kvelden, unntatt onsdag, hvor du har mulighet for å gå ut og utforske restaurantlivet i Saalbach. Utover det vil det en kveld i uken, også bli servert en ostefondue og dessertbuffet. Så du vil helt sikkert ikke gå sulten i seng.

Dagen behøver ikke å slutte etter middagen, her kan du ta plass i hotellets hyggelige bar. Bartenderen serverer gjerne en drink, kald øl eller en varm kopp te eller kaffe til deg. Det er også mulighet for å sitte og spille i det hyggelige loungeområdet, eller slenge deg i sofaene med en god bok.

Rommene

Rommene på Hotel Auwirt er innredet i en tradisjonell, men moderne alpestil, med lyse tregulv. Generelt byr rommene inn til hygge og avslapning med den rolige stemningen og lyse omgivelser. Dessuten sover du som konger og dronninger i de deilige sengene, og samtidig har rommene alt du behøver for å få en bra skiferie. 

Ankommer du i elbil, er der mulighet for å lade bilen i byen. Det ligger en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene, når de ringer uken før avreise, for mer informasjon. 

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her

Nortlander ønsker deg en fantastisk skiferie til Saalbach-Hinterglemm!

Avstander

Avstand til skibakker: 150 m

Avstand til heis: 170 m

Avstand til sentrum : 300 m

Avstand til shopping: 50 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Enkeltrom

Rom med en enkeltseng, samt badeværelse med dusj og toalett. Rommet har en liten balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dobbeltrom

Hyggeligt dobbeltrom i moderne stil med dobbeltseng samt badeværelse med dusj og toalett. Rommet har også balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dobbeltrom uten balkong

Hyggeligt dobbeltrom i moderne stil med dobbeltseng samt badeværelse med dusj og toalett.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

Dobbeltrom med mulighet for en oppredning

Rommet har en dobbeltseng, er innredet i moderne stil og har mulighet for at det kan lages en oppredning hvis det bookes til 3 personer, da det er lit større enn de normale dobbeltrommene. Badeværelse med dusj og toalett. Rommet har også balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

3-sengs rom

Rom med dobbeltseng samt enkelt seng, alle i moderne stil, samt badeværelse med dusj og toalett. Rommet har også balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

3-sengs rom med mulighet for en oppredning

Rommet har en dobbeltseng samt en enkelt seng, er innredet i moderne stil og har mulighet for at det kan lages en oppredning hvis det bookes til 4 personer, da det litt mer plass enn en normal 3 roms. Badeværelse med dusj og toalett. Rommet har også balkong.
Wi-Fi - TV - Safe - Radio

AccommodationTypes