Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Alpine Palace

Halvpensjon

Fakta

Om Hotel Alpine Palace

Velkommen til et av Hinterglemms mest luksuriøse hoteller!

Det femstjerners hotellet i toppklasse gir deg luksusen de fleste drømmer om. Her går skikjøring hånd i hånd med luksusopplevelser.

Sjarm og luksus

Hotel Alpine Palace er et kvalitetshotell som oser av sjarm og luksus. Her får du alle fasiliteter og mye mer du kan drømme om på skiferien. Hotellet tilbyr et fantastisk velværeområde hvor du har muligheten til å nyte ferien – både innendørs og utendørs.

Skiferie med halvpensjon

Alle opphold på Hotel Alpine Palace er halvpensjon, så du trenger ikke tenke på noe praktisk, men bare nyte den fantastiske skikjøringen. Hotellets vennlige personale tar seg av alt det praktiske for deg - så du trenger ikke tenke på annet enn flott skikjøring. Måltidene inntas i store, vakre rom, hvor det tas hensyn til detaljene.
Et lite tips fra Nortlander er å ta en titt i hotellets vinkjeller. Her er det en mulighet til å se (og smake) noen av Østerrikes beste lokale viner med topp ansatte for å skape akkurat de rette omgivelsene.

Effektiv skikjøring

Med en plassering så nær heisen, kan du være i bakken raskere enn de fleste. Her tilbyr Saalbach-Hinterglemm skikjøring for alle i et effektivt system. Områdene Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn, Leogang – og nå også Zell am See-Kaprun gir deg mange alternativer å velge mellom.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Nortlander ser frem til å ønske deg velkommen til Hotel Alpin Palace og Saalbach-Hinterglemm.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 50 m

Avstand til sentrum : 0 m

Avstand til shopping: 100 m

Avstand til skibuss: 150 m

Avstand til skileie: 150 m

Rom

Minibar Ja

Safe Ja

TV Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkjeller Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Badsstue: Ja

Barnevennlig: Ja

Fireplace: Ja

Jacuzzi: Ja

Kjæledyr: 35 € / Dag

Konferanse rom: Ja

Vis mer

Lekerom: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mot betaling): 20 € / Dag

Resepsjon: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

Solarium: Ja

Solterasse: Ja

Spa behandling: Ja

Steam Bad: Ja

Svømmebasseng: Ja

Treningsrom: Ja

Velvære: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltrom Deluxe


Stort dobbeltrom på ca. 45 m2 med dobbeltseng og sovesofa for inntil 2 personer. Vi anbefaler det ikke for 2 voksne. Alle rommene er innredet i en deilig alpin stil med varierende stiler. Rommene har eget bad med dusj samt badekar og toalett. I tillegg har disse rommene balkong, delvis med utsikt over fjellene.
Badekåpe - Tøfler - TV - Hårføner - Minibar - Balkong

Juniorsuite


Stor juniorsuite på ca. 50 m2 med dobbeltseng og sovesofa for 2 personer. Rommene er innredet i moderne alpestil. I tillegg til et stort walk-in-garderobe har rommene bad med dusj og badekar, og toalett som kan stenges av. I tillegg er det balkong på rommene, alle med utsikt over fjellene.
Badekåpe - Tøfler - TV - Hårføner - Minibar - Balkong

AccommodationTypes