Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Haus Gugl

Fakta

Om Haus Gugl

Appartements Gugl er dette populære leilighetskomplekset nær sentrum av Saalbach.

Her tilbys overnatting fra 2-6 personer, alle lyse og romslige og med god standard.

Leilighetene

Alle leilighetene har bad/toalett, TV, radio, hårføner og velutstyrt kjøkken. Her finner du med andre ord alt du trenger i løpet av skiferien. De fleste leilighetene har også balkong. Appartements Gugl ligger 300 meter fra Saalbach sentrum, og ca. 250 meter til nærmeste heis.

Frokost levert på døren

Ettersom det er en leilighet er det derfor ingen pensjon inkludert i boligen. Et godt alternativ, hvis du vil unngå morgenturen til bakeriet, er å bestille brødservering. Her får du nybakt brød levert på døren hver morgen.

Det skal nevnes at eieren av huset stiller høye krav til fred og ro, og ikke tillater festlige gjester.

MERK: Det er kun fire parkeringsplasser knyttet til Haus Gugl. Det koster €10 pr dag, og det er førstemann til mølla-prinsippet for plasser. Plasser betales ved leilighetene. Alternativt er det parkeringshus ikke så langt fra leilighetene.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 300 m

Avstand til heis: 300 m

Avstand til sentrum : 300 m

Avstand til shopping: 200 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 300 m

Rom

TV Ja

Slutt rengjøring Ja

Kaffemaskin Ja

Hårføner Ja

Vannkoker Ja

Kjøleskap Ja

Sengetøy Ja

Håndklær Ja

Kokeplate Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mat og drikke

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Parkering (mot betaling): €10/day

Ski Rom: Ja

WiFi: Ja

1-ROMS LEILIGHET FOR 2 PERSONER

1-Vær. leilighet (inntil 2 pers.): soverom/stue med dobbeltseng og lite kjøkken utstyrt med kjøleskap, kokeplate og kaffetrakter. Bad med dusj/wc. TV og balkong.
Balkong – Sengetøy – Kaffemaskin – Komfyr – Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklær – TV – Vannkoker – Wi-Fi (gratis)
 

1-ROMS LEILIGHET FOR 2 PERSONER MED SEPARATE SENGER

1-Vær. leilighet (inntil 2 pers.): soverom/stue med 2 separate senger og lite kjøkken utstyrt med kjøleskap, kokeplate og kaffetrakter. Bad med dusj/wc. TV og balkong.
Balkong – Sengetøy – Kaffemaskin – Komfyr – Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklær – TV – Vannkoker – Wi-Fi (gratis)
 

2-ROMS LEILIGHET FOR 4 PERSONER

2-være. leilighet (inntil 4 pers.): 1 soverom og stue, dusj/wc og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap, kaffetrakter og kokeplater. Også TV og balkong.
Balkong – Sengetøy – Kaffemaskin – Komfyr – Hårføner – Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklær – TV – Vannkoker – Wi-Fi (gratis)
 

3-ROMS LEILIGHET FOR 4 PERSONER

3-vær. leilighet (inntil 4 pers.): 2 soverom og stue, dusj/wc og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap, kaffetrakter og kokeplater. Også TV.
Sengetøy - Kaffemaskin - Komfyr - Hårføner - Mikrobølgeovn - Fryser - Håndklær - TV - Vannkoker - Wi-Fi (gratis) 


4-ROMS LEILIGHET FOR 6 PERSONER

4 vær. leilighet (inntil 6 pers.): 3 soverom og stue, 2 dusj/wc og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap, kaffetrakter og kokeplater. Også TV. Sengetøy - Kaffemaskin -
Komfyr - Hårføner - Mikrobølgeovn - Fryser - Håndklær - TV - Vannkoker - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes