Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Bei Lisa

Fakta

Om Bei Lisa

Vil du ha alt du trenger for skiferien innen få minutters gange? Da har du kommet til rett sted!

Bei Lisa-leilighetene ligger med en unik utsikt over byen, de omkringliggende fjellene og nær Kohlmaisbahn-heisen.

Leilighetene

Leilighetene ligger i et rolig område i Saalbach og består av familievennlige leiligheter fra 2-6 personer. Alle leilighetene har soverom, kjøkken og bad. Det er også smart-TV i leilighetene. Leilighetene er komfortabelt innredet med plass til avslapning og fellesskap.

Nær ski og sentrum

Noen få minutters gange fra huset finner du nærmeste heis, så du er raskt og enkelt oppe i det store skiområdet. Når du skal hjem kan du ta løype 151 ned - da kan du stoppe rett rundt hjørnet fra leilighetene.

Vil du inn til byen for en dag, er det også kun fem minutters gange til du kommer til sentrum og den koselige gågaten med et stort utvalg av supermarkeder, butikker, barer og restauranter.

MERK: Sengetøy og håndklær er inkludert i oppholdet. Sluttrengjøring og gratis parkering ved huset er også inkludert i prisen.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Vi ses i Saalbach!

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 300 m

Avstand til sentrum : 500 m

Avstand til shopping: 700 m

Avstand til skibuss: 300 m

Avstand til skileie: 800 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Leilighet 2-roms 2-3 personer 27m2

2-roms leilighet for 3 personer bestående av ett separat soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og bad og toalett, samt terrasse.
Sengetøy – Kaffemaskin – Koketopp – Kjøleskap – Håndklær – TV

Leilighet 3-roms 4-6 personer 57m2

3-roms leilighet for 6 personer bestående av to dobbeltrom, to bad, stue med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og køyeseng.
Sengetøy - Kaffemaskin - Komfyr - Kjøleskap - Håndklær - TV - Ovn

Leilighet 2-roms 2-4 personer 32m2

2-roms leilighet for 4 personer som består av et separat soverom, stue med to sovesofaer, spiseplass og 1 bad. Leiligheten har også en fransk balkong.
Sengetøy - Kaffemaskin - Komfyr - Kjøleskap - Håndklær - TV - Ovn

Leilighet Studio for 2-4 personer 32m2

Studioleilighet for 4 personer bestående av åpent rom med kjøkken og hvor sengene er på hems. Samt en terrasse og 1 bad
Sengetøy - Kaffemaskin - Komfyr - Kjøleskap - Håndklær - TV - Ovn

AccommodationTypes