Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Apartment Jausern

Fakta

Om Apartment Jausern

Drømmer du om en skiferie nær bakkene, i rolige omgivelser og i en moderne østerriksk leilighet? - Da er Apartment Jausern den perfekte matchen for din skiferie.

I Apartment Jausern bor du i rolige omgivelser i utkanten av byen, med bakken i bakgården og heisen noen meter unna. Skibussen går 300 meter fra inngangsdøren og den kan ta deg til 0,5-heisen dersom du ønsker å spare beinstyrke til skikjøringen. Hvis du etter en dag på ski vil fortsette inn til sentrum for å oppleve byens mange kafeer, restauranter, afterski-barer og shopping, er det bare å hoppe på skibussen.

Koselige leiligheter

Du får en koselig, moderne og sjarmerende østerriksk innredet leilighet, med alt du trenger for å ha en god skiferie. Leilighetene er innredet med blant annet kuskinn på gulvet, en koselig sofagruppe, tremøbler og innredning med gevir – som alt bidrar til en deilig sjarm og atmosfære. Du får garantert lyst til å kaste deg i stua, med en hjemmeblandet drink i hånda.

Hit kan du enkelt ta med venner eller familie og svigerfamilie. Leiligheten er en stor fireroms leilighet med plass til inntil 10 personer. Det er nok soverom i leiligheten, to av rommene har dobbeltseng, pluss et rom med to køyesenger. Det er også mulighet for en ekstra seng på sofaen i stuen.

I leiligheten finner du også et stort og velutstyrt kjøkken, som inkluderer blant annet stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin - så du og dine medreisende slipper å bekymre deg for oppvasken, den tar seg av seg selv.

En fin, sår kropp etter en lang dag på ski – det vet vi alle. Men når du bor her har du mulighet til å myke det opp litt med en tur i badstuen eller badet. Deilig er det ikke? - det er bad med badekar, dusj og toalett. Det er også bad med både dusj og badstue, så varmen er ikke noe du skal være redd for å ikke få. Et separat toalett er også inkludert, så mens dine medreisende er både i badekaret eller badstuen, trenger du ikke stå i kø for toalettet.

Ønsker du også å kunne dokumentere dine gode skiopplevelser og den herlige leiligheten for dem hjemme, er det også wi-fi i leiligheten. Men vi er tross alt i Alpene, så forbindelsen kan godt være ustabil nå og da.

Du trenger heller ikke stappe håndklær og sengetøy i kofferten, for det finner du i leiligheten. Så det er plass i kofferten til det ekstra settet med klær eller ditt nye utstyr.

Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Turistinformasjonen. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 0 m

Avstand til heis: 800 m

Avstand til sentrum : 4000 m

Avstand til shopping: 800 m

Avstand til skibuss: 350 m

Avstand til skileie: 4000 m

Rom

Balkong/Terrasse Ja

TV Ja

Slutt rengjøring Ja

Kaffemaskin Ja

Vannkoker Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Kjøleskap Ja

Rengjøring Ja

Sengetøy Ja

Håndklær Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kokeplate Ja

Oppvaskmaskin Ja

Wifi i leiligheten Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mat og drikke

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Badsstue: Ja

Ski Rom: Ja

Vaskeservice: Ja

WiFi: Ja

4-roms leilighet for 10 personer

4 roms leilighet med 3 soverom, 2 bad og kjøkken og stue. 2 soverom med dobbeltseng og 1 med 2 køyesenger. 2 bad, ett med dusj og badekar og toalett og ett med dusj og liten badstue. I tillegg separat toalett. Stue kjøkken i ett med mulighet for å sove på sofaen.
WiFi - TV - Sengetøy - Håndklær

AccommodationTypes