Østerrike, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue

Fakta

Om Hotel Mondi Bellevue

Velkommen til 4-stjerners Hotel Mondi Bellevue, hvor du får østerriksk atmosfære, velvære og deilig skikjøring i Bad Gastein.

Det store firestjerners Hotel Mondi Bellevue har en perfekt beliggenhet i den rolige delen av sentrum. Hotellet tilbyr alt som en herlig skiferie inneholder. I moderne og komfortable omgivelser er det mulighet for alle slags aktiviteter med velvære i høysetet.

Velvære og avslapning

Bad Gastein er en verdenskjent spaby takket være sine underjordiske termiske kilder, og selvfølgelig tilbyr Mondi Bellevue fasiliteter som lever opp til dette ryktet.

Det er mange muligheter for avslapning og velvære med svømmebasseng med 28 grader varmt vann og stort spabad med 32 grader varmt vann. I tillegg er det to badstuer, dampbad, aromadusj, avslapningsrom, fotbad og et treningsområde for de som trenger å svette enda mer. Trenger du å holde deg i form finnes det også et velutstyrt treningsrom med både vekter og kondisjonsutstyr.

Frokost

Du trenger ikke å bekymre deg for frokosten, den serveres i hotellets restaurant, hvor en overdådig frokostbuffé serveres hver morgen. Og hva er vel bedre enn å kunne sitte og nyte frokosten med en fantastisk utsikt over de snødekte fjellene.

Hvis du er store gin og tonic elskere, ikke juks deg selv for å besøke hotellets bar, som har 32 forskjellige gin og tonic på menyen. Hvis det ikke er gin og tonics som får deg ned i baren, kan de også trylle frem mye annet, det finnes både muligheter for deilige fargede cocktailer, kaffe eller et glass lokal Riesling.

Klassisk østerriksk gastronomi

Jägerhäusel er Mondi Bellevues restaurant hvor alpin komfort og lokal gastronomi smelter sammen til en høyere enhet. Stedet oser av alpin sjarm med gjestgiveristemning, hvor det i tillegg til lokale spesialiteter serveres ferske pizzaer med sprøsteste skorpe fra vedfyrt ovn. Drikkeutvalget fokuserer på østerrikske viner og spesielt det lokale og fersktappede ølet.

Du kan også ta hotellets egen stolheis opp til den flotte og store alpinhytta Mondi Bellevue Alm i 1300 meters høyde, og nyte en kveld med klassiske retter som f.eks. ostefondue, drinker og en unik utsikt. Når kvelden har falt på, er det direkte fra Bellevue Alm den opplyste akebakken ned mot byen har avgang.

Moro for alle aldre

Hotel Mondi Bellevue tilbyr også mange aktivitetsmuligheter for barn og barnlige sjeler. Ta en kjegle på hotellets bowlinghall eller ta et slag bordtennis, biljard, fotballspill eller dart.

Godt å vite

Kommer du med bil kan du parkere gratis noen få meter fra hotellet. Kommer du i elbil er det mulig å lade bilen i byen. Det er en ladestasjon ved siden av Hotel Kaiserhof, men det er flere. Spør guidene når de ringer uken før avreise for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Det er derfor grunnlag for en fantastisk skiferie med Nortlander på Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein.

Avstander

Avstand til skibakker: 400 m

Avstand til heis: 400 m

Avstand til sentrum : 50 m

Avstand til shopping: 200 m

Avstand til skibuss: 500 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Dobbeltrom

Pent rom på ca 25-30 kvadratmeter. med dobbeltseng, sofakrok og eget bad og toalett. Noen av rommene har også balkong.
Hårføner - Safe - Badekar eller badekar - Telefon - Håndklær - TV - Radio - Wi-Fi - Gratis tilgang til velvære, treningsrom og bowlinghall

Dobbeltrom "Panorama"

Pent rom på ca 25-30 kvadratmeter. med dobbeltseng, sofakrok og eget bad og toalett. Rommet har panoramautsikt over fjellene, og noen av rommene har også balkong.
Hårføner - Safe - Badekar eller badekar - Telefon - Håndklær - TV - Radio - Wi-Fi - Gratis tilgang til velvære, treningsrom og bowlinghall

Juniorsuite

Suite på 43-55 kvm. med separat soverom med dobbeltseng. I stuen er det mulighet for 2 ekstra senger, badet har enten dusj eller badekar og separat toalett. Noen av rommene har også balkong.
Hårføner - Safe - Badekar eller badekar - Telefon - Håndklær - TV - Radio - Wi-Fi - Gratis tilgang til velvære, treningsrom og bowlinghall

Juniorsuite "Panorama"

Suite på 43-55 kvm. med utsikt over fjellene og et separat soverom med dobbeltseng. I stuen er det mulighet for 2 ekstra senger, badet har enten dusj eller badekar og separat toalett. Noen av rommene har også balkong.
Hårføner - Safe - Badekar eller badekar - Telefon - Håndklær - TV - Radio - Wi-Fi - Gratis tilgang til velvære, treningsrom og bowlinghall

AccommodationTypes