Italia, Cervinia

Hotel Cristallino

Fakta

Om Hotel Cristallino

Drømmer du om å bo på et 4-stjerners hotell i rolige omgivelser der alt du skal tenke på er å nyte skiferien? Da er Hotel Cristallino noe for deg.

Hotel Cristallino er et nyrenovert skianlegg fra 2022 i tre avdelinger – en 5-stjerners avdeling og to 4-stjerners avdelinger. Alle Nortlanders gjester bor i 4-stjerners-avdelinger, og her kan du trygt lene deg tilbake og slappe av i de vakre omgivelsene.

Spa & wellness

Noe av det beste med Hotel Cristallino er det store velværeområdet. Etter en lang dag i bakken og godt trøtt i beina kan du slappe av i hotellets spa, velvære og basseng. Gjestene kan ta en svømmetur i bassenget på 800 kvm eller ta en lur på en av solsengene. Gjestene kan også bruke alle fasilitetene i spa- og wellness-området (mot et gebyr). I det 1.450 kvm store spa- og wellness-området finner du alt hjertet begjærer. Her er det både badstue, bio-badstue, tyrkisk bad, isbad, saltvegg og boblebad. I tillegg til de mange mulighetene i spa-avdelingen, kan du også bestille ulike typer massasje mot en ekstra avgift. Det er mange muligheter hvis du vil gi kroppen din en skikkelig restitusjon slik at du er klar for morgendagens skikjøring. Du må være minst 18 år for å bruke spa-området, men barn kan fritt besøke bassenget. Spa-området er tilgjengelig mot et gebyr. Hvis dagens skikjøring ikke gir nok mosjon, finner du også et velutstyrt treningsrom som alle gjester kan bruke gratis. Så det er mange muligheter hvis du vil trene og holde deg i form på årets skitur til Hotel Cristallino.

Beliggenhet

Siden du ikke bor sentralt i Cervinia, kjører hotellet deg til den store heisen Breuil Plan Maison som enkelt tar deg opp i skiområdet. Så du trenger ikke å tenke på transporten selv, du kan bare nyte den vakre og rolige beliggenheten du får når du velger å bo her. Hotellet har 4 minibusser som kjører hele morgenen og ettermiddagen. Skyttelbussen er svært effektiv, men noen ganger kan det være en ventetid på ca. 10-20 minutter. I løpet av 2023 har hotellet bygget et bånd bak hotellet slik at du enkelt kan komme deg til skikjøringen 

Rom

Rommene på hotellet er innredet i en moderne, lys og minimalistisk alpin stil med tregulv. Alle rom har eget bad/toalett, TV og Wi-Fi. Skireise med halvpensjon På Hotel Cristallino trenger du ikke å tenke på noe - og du trenger heller ikke å lage mat. Det tar den italienske kokken seg av. Du kan sette deg ned i hotellets bufférestaurant hver morgen og fylle opp energireservene mens du nyter utsikten over de snødekte fjellene i bakgrunnen. På kvelden serveres en skikkelig god kveldsbuffet. Hotellet har også en á la carte-restaurant, så hvis du vil prøve menyen i restauranten for en kveld eller to, er det bare å bestille bord og betale et ekstra tillegg.

Andre fasiliteter

Hvis du foretrekker å slappe av med en drink etter dagens skikjøring, finner du en stor lobby med bar på stedet. Her kan du slappe av foran peisen og nyte en drink før kveldsmat. Etter kveldsmaten er hotellets andre bar åpen, og her kan du sitte og nyte en kald øl eller en drink til lyden av musikk fra et liveband eller en DJ. Hotellet er innredet i moderne alpinstil med flotte loungemøbler i fellesområdene. Her kan du lene deg tilbake med reisefølget ditt og snakke om dagens skiopplevelser eller slappe av med en god bok. Hvis du ankommer med bil på ferien, er det mulighet for innendørs parkering på hotellet mot et gebyr. Nortlander ser frem til å ønske deg velkommen til Hotel Cristallino i Cervinia! PS. Vi har gitt hotellet et navn som er litt lettere å uttale. Hotellet heter faktisk Valtur Cervinia Cristallo Ski Resort.

Vær opmerksom på at du kan velge mellom to forskjellige skiutleier når du bor på Cristallino. Skiutleien som ligger på hotellet (Cristallino) og vår primære skiutleie som ligger i Cervinia by (Nol-Ski).

Ankommer du i elbil, er det mulighet for å lade bilen i byen. Det ligger en ladestasjon ved den offentlige parkeringen ved Metzelet Bar Ristaurante, men det er flere i byen. Spør guidene, når de ringer uken før avreise, for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.  

Avstander

Avstand til skibakker: 1000 m

Avstand til heis: 850 m

Avstand til sentrum : 800 m

Avstand til shopping: 850 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 850 m

Rom

Mat og drikke

Fasiliteter

Baby seng: €15/night on request

Garasje: on request

Dobbeltrom "Classic"

Nyrenovert rom med dobbeltseng. Rommet har eget badeværelse som er nyrenovert i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe

Dobbeltrom "Classic" med mulighet for 1 oppredning

Nyrenovert rom med dobbeltseng og mulighet for 1 oppredning i sofa. Rommet har eget badeværelse som er nyrenovert i 2022.
Bad og toalett - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe

Familierom "Classic"

Nyrenovert rom bestående av to rom: et rom med dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger. Rommet har eget badeværelse som er nyrenovert i 2022.
Bad og toalett - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe

AccommodationTypes