Ski-in/ski-out & nærme skikjøringen

Skikjøring utenfor døren Ski-in/ski-out

Vil du kunne gli direkte ut i skiområdet fra din egen dør? Da anbefaler vi å bo på et hotell med ski-in/ski-out

"First tracks" hver dag

Tenk å våkne opp, åpne vinduet og se de urørte skibakkene vente på deg. Ingen ventetider, ingen bilreise. Bara du, dine ski og fjellene. Ski-in/ski-out betyr at du er først i bakken hver morgen – klar til å lage de første sporene i snøen.

En stressfri ferie for familien

For familier er det perfekt å bo med ski-in/ski-out. Ikke noe stress med å få med alle barn og utstyr til en skibuss eller gå hundrevis av meter for den del. Her begynner ski-eventyret rett utenfor døren - for hele familien.

Førsteklasses utsikt & atmosfære

"Ski-in/ski-out"-innkvarteringen tilbyr ofte noen av de beste utsiktene i skiområdet. Forestill deg å våkne opp til et panorama av snødekte fjelltopper hver morgen. Det er ikke bare komfortabelt – det er en opplevelse i seg selv.

Finn din "ski-in/ski-out"-skireise i dag

Er du klar for å oppleve friheten og komforten med ski-in/ski-out? Hos oss finner du de beste innkvarteringene med umiddelbar tilgang til skikjøringen. Unde har vi samlet noen av våre absolutt "ski-in/ski-out"-favoritter.

Fly fra Oslo Lufthavn & bo med "ski-in/ski-out"

Nesten "ski-in/ski-out"

Vi erbjuder även en rad hotell som inte helt bjuder på "ski-in/ski-out" men där det är mindre än 100 meter till skidåkningen.

Fly fra Oslo Lufthavn & bo nærme skikjøringen

Fly fra Oslo Lufthavn & bo med "ski-in/ski-out"

Fly fra Oslo Lufthavn & bo nærme skikjøringen

Få et reiseforslag

Alpene venter på deg!

Allerede nå kan du begynne å drømme med god samvittighet om hvite alpine topper, førsteklasses skikjøring og enestående opplevelser i Alpene!

Fyll ut skjemaet, så hjelper vi deg så snart vi kan.