Lei ski og snowboard hjemmefra

Lei skiutstyret ditt hjemmefra Skileie og leie av snowboard

Vi anbefaler at du leier skiutstyret ditt i forbindelse med bestilling av reisen din. Dermed er du helt sikker på å få det riktige utstyret i forhold til skikunnskapene dine og erfaringene dine på ski. Samtidig har du da også fullstendig overblikk over de samlede reiseomkostningene. Du har mulighet til å bytte utstyret dersom dette skulle være nødvendig under ferien.

Du finner prisene for skiutleiing ved å gå inn under reisemålet ditt, og se mer info. For enkelte destinasjoner for eksempel i Canada kan man ikke bestille hjemmefra. Derfor er det ingen angitte priser på disse destinasjonene.

 

I forbindelse med at du bestille skileie hjemmefra, sender vi ut vouchers som du kun trenger å avlevere på skiutleiestedet på reisemålet.

Det inngår ikke forsikring i prisene, men dette er mulig å kjøpe i butikken når du henter skiutstyret på destinasjonen. Den vil dekke eksempelvis tyveri og reduserer selvrisikoen (dette gjelder ikke i Cervinia). 

Nedenfor kan du lese mer om de forskjellige skileie-pakkene som vi tilbyr:

Skileie-pakker

Bronzepakke

Ski til nybegynnere eller mindre erfarne skikjørere. Typisk 0-5 års skierfaring. En myk ski som gjør at skien er lettere å håndtere. Skiene blir oftest utlevert kortere enn personen selv, da svingradiusen dermed minskes. Utstyret kan være opp til 3 år gammelt, men er godt vedlikeholdt. Disse skiene er til skikjørere som kjører mest i grønne og blå løyper.

Sølvpakke

Ski til den erfarne skikjører. 4-8 års erfaring. Her kan du få ski i flere varianter, hvor små detaljer i skien gjør den mer brukervennlig. En litt stivere type ski slik at man får en bedre føling på løypen. Ski som er maks 2 år gamle. Denne pakken er til deg som kjører flest blå og røde løyper. Denne typen består blant annet av: Rossignol, Salomon, Fischer, Volkl.

Det kan også leies snowboard i denne kategorien

 

 

 

 

Gullpakke

Dette er de nyeste skiene, eller fra forrige sesong. Skiene passer til en meget erfaren skikjører, typisk med 9 års erfaring. Detaljer gjør skien raskt og stabil i løypen. Til deg som behersker alle vanskelighetsgrader. Stort utvalg av utstyr hvor du kan velge mellom modeller som blant annet: Atomic, Rossignol, Salomon m.v.

Det kan leies snowboard i denne kategorien

Platinapakke

De beste skiene til den mest erfarne skikjører som gjerne vil utfordres både i og utenfor løypen. Alle skiene er spesielt utvalgt slik at det kun er de beste modellene fra det gjeldene året. Her finner du blant annet Free ride, All mountain, Racing, Piste og Worldcupski.