Obertauern

Skiferie i Obertauern Obertauern

Obertauern ligger som en av Østerrikes høyeste destinasjoner og har derfor veldig god snøstatistikk. Sesongen strekker seg helt fra november til mai.

Byen er stilig og tilbyr flere 4-stjerners hotell i høy kvalitet. Man kan også finne pensjoner og leilighetskomplekser i byen. Her er det velorganisert, en behagelig atmosfære, og servicen er høy.

Alle skiløypene ligger rundt byen på ca. 1700 meter, og det finnes alltid en løype maks 100 meter vekke uansett hvor man bor.

Den høyeste løypen ligger på 2300 meters høyde, og den laveste ligger på 1600. Skiområdet liger altså godt over tregrenser og byr på kule løyper med fantastisk utsikt. Dersom det er mye vind en dag, kan man søke ly i løypene som ligger lavere under tregrensen. Obertauern byr på et 100 km variert skiområde for både nybegynnere og mer øvde skikjørere.

Mettes man ikke av de 100 km med løyper, så kan man dra på kveldskjøring to dager i uken i en opplyst løype midt i byen. Det er også mulig å kjøre til Grossek/Speiereck-området som ligger nærme byen. Her finnes et mindre skiområde med ca. 50 km løyper. Begge mulighetene er inkludert i skikortet. Obertauern byr også på Østerrikes bratteste kuleløyper, en snow park, flere skiskoler, Østerrikes eneste snow kite-skole, og flere gode muligheter for langrenn.

 

Obertauern har mange flotte restauranter og kafeer i byen og rundt om i terrenget. Her finnes mat for enhver smak og i enhver prisklasse. Obertauern byr også på av Østerrikes fantastiske afterski. Barene Edelweissalm i skibakken og Lürzer Alm i byen er fulle av glade, øldrikkende, og dansene mennesker hver ettermiddag fra kl. 15.00. For natteravnene er det både cocktailbar og diskotek i byen.

Obertauern er for familier, vennegjenger og kollegaer- med andre ord, er dette en destinasjon for alle som ønsker seg en snøsikker destinasjon, overnatting rett ved skibakken, gode restauranter, gøy afterski og god service. 

Ha en god skiferie til Obertauern!

0 km Bakker

0 Heis

0 kmBlå Bakker
0 kmRøde Bakker
0 kmSvarte Bakker

Obertauern

Byens høyde 0 m

Høyeste skikjøring 0 m

Heiskapasitet 0 Per/t

Off-pist Nei

Lengste kjøring 0 km

Fun-parkNei

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Hotellkart

AccommodationTypes

Skileie, skiskole og heiskort

Informasjon om skileie

Du kan bestille skileie når du har bestilt reisen din.

Informasjon om skiskole

Skiskole

Informasjon

Heiskort