Zell am Ziller

Fakta

625 km Bakker

139 Heis

169 kmBlå Bakker
382 kmRøde Bakker
74 kmSvarte Bakker

Zell am Ziller

Byens høyde 580 m

Høyeste skikjøring 3250 m

Heiskapasitet 268640 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 12 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Zell am Ziller I Zell am Ziller kan hvem som helst bli med!

Zell am Ziller kan best beskrives som en sjarmerende og fornuftig herre. Byen er en av de større, og stemningen er deilig og behagelig. Den flotte elven ‘Zeller’ understreker sjarmen, og prisene ligger på et fornuftig nivå, noe lavere enn andre steder.

Oppe i skiterrenget ‘Zillertal’ går det knapt så rolig for seg. Du skal innstille deg på litt transporttid fra byen og opp til løypene, ettersom området ikke er sammenhengende alle steder. Men når du er avsted på ski kan du glede deg over et av Østerrikes største skiområder, som preges av nivåforskjeller så alle kan være med. Det er også mulighet for noen flotte langturer. Hinterluxbreen er innenfor rekkevidde, med snø året rundt på 3286 høydemeter, og en utsikt man sjeldent finner maken til i de østerriske alper.

Selve området består av en rekke forskjellige byer som man kommer til med skibuss eller heis. Zillertal kan skryte av hele 639 km løyper som er på størrelse med de største i f.eks. Frankrike. Forskjellen er at løypene er litt lettere her i tyrollerland, akkurat som trehyttene skaper en atmosfære som er litt mer avslappende. Det betyr at Zell am Ziller, akkurat som andre østerriske destinasjoner, er perfekt til dine barns litt ustabile skiferdigheter. Ta familien med til Zell am Ziller og merk stemningen i en by hvor barene er hyggelige, maten er billig og sjarmen aldri blir brukt opp.

Reiser til Zell am Ziller

Hotellkart

AccommodationTypes