Østerrike, Zell am See

Hotel Der Schmittenhof

Halvpensjon inkl. transfer
Inkl. halvpensjon Inkl. 0 dagers heiskort

Det er ingen ledige reiser

Det er dessverre ingen ledige rom på dette hotellet i den valgte perioden

Fakta

Om Hotel Der Schmittenhof

Hotel Der Schmittenhof er et moderne hotell som samtidig bevarer den klassiske alpestilen som Østerrike er kjent for.

Under Schmittenhöhe-området i Zell am See ligger det 4-stjerners Hotel Der Schmittenhof. Med beliggenhet rett i bakken kan du nesten stå på ski helt til døra på ettermiddagen etter en hel dag på ski.

Den klassiske alpine stilen

Til tross for sin moderne stil, bevarer hotellet den klassiske alpestilen med tre og andre østerrikske detaljer. Det vennlige personalet hjelper til i resepsjonen, kokkene tilbereder tradisjonell lokal mat med lidenskap på kjøkkenet og bartenderen holder væskebalansen i sjakk. Det vil ikke ta lang tid før du føler deg hjemme på dette koselige østerrikske hotellet.

Halvpensjon på skituren

Med halvpensjon inkludert i prisen våkner du til en deilig frokost med blant annet spekemat, ost, kaker, syltetøy, frisk frukt, juice og frokostblandinger hver morgen. Etter frokost er det bare å ta turen til skikjelleren for å ta på seg støvlene og hente skiene for så å skli av mot heisen og videre ut i skiområdet.

Om kvelden tilbereder hotellets kjøkken tradisjonelle retter fra området samt internasjonale retter. Kjøkkenet bruker kun lokale råvarer, noe som gjør at du får smake en del av Østerrike når du bor på Hotel Der Schmittenhof.

Føler du at dagen ikke er over enda, er hotellbaren vel verdt et besøk etter middagen. Her kan du sette deg ned og snakke om dagen over et glass vin eller noe annet godt.

Velvære

Slapp av i hotellets middelhavsinspirerte velvære og fyll på energien etter en lang aktiv skidag. Sitt i en av de forskjellige badstuene og opplev hva temperaturforskjellen gjør med kroppen din. Slapp av i hotellets tepidarium eller i det rolige avslapningsområdet med blant annet vannsenger. Det er en sjanse for hele kroppen å få en restart for nok en dag i Alpene.

Godt å vite

Kommer du med elbil/plugg-in hybrid kan du lade den i bygda. Blant annet er det ladestasjon på Hotel Steinerwirt. Spør guidene om mer informasjon når de ringer uken før avreise.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke kan eller har lov til å håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt per person per natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 per person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Det er den offisielle hotellklassifiseringen og destinasjonen som danner grunnlaget for turistskattens størrelse. Les mer her.

Avstander

Avstand til skibakker: 10 m

Avstand til heis: 350 m

Avstand til sentrum : 1600 m

Avstand til shopping: 2000 m

Avstand til skibuss: 10 m

Avstand til skileie: 0 m

Rom

Balkong/Terrasse Ja

Safe Ja

TV Ja

Hårføner Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Badsstue: Ja

Kjæledyr: Allowed

Resepsjon: Ja

Ski Rom: Ja

Solterasse: Ja

DOBBELTROM "CLASSIC/FUN"

Dobbeltrom med dusj og toalett.
Sengetøy - Dusj & toalett - Håndklær - Wi-Fi (gratis)

DOBBELTROM "DELUXE/SOLNY" MED 2 EKSTRA SENGER

Dobbeltrom med dusj og toalett og mulighet for 2 ekstra senger.
Sengetøy - Dusj & toalett - Håndklær - Wi-Fi (gratis)

FAMILIEROM "ANNEX"

Familierom med dusj og toalett.
Sengetøy - Dusj & toalett - Håndklær - Wi-Fi (gratis)

HOBBYSUITE

Vakkert møblert suite med plass til 4 personer.
Sengetøy - Dusj & toalett - Håndklær - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes