Wagrain

Fakta

350 km Bakker

100 Heis

119 kmBlå Bakker
189 kmRøde Bakker
42 kmSvarte Bakker

Wagrain

Byens høyde 850 m

Høyeste skikjøring 2188 m

Heiskapasitet 120000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 6 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Wagrain Wagrain = sikkerhet

Følelsen av å dra på skiferie med små barn, velvitende om at reisemålet oppfyller de behov man automatisk har som barnefamilie, gir en ekstra trygghet. Wagrain i Østerrike kan tilby dette. Området er barnevennlig, men kan også gi de litt mer erfarne skiløperne noen utfordringer, på områdets 350km lange løyper. I Wagrain tilbys skandinaviske skiskoler, noe som fungerer perfekt som både barnepark og pedagogisk trening for de små, slik at mor og far kan ta noen timer i bakken for seg selv.

Skandinavere har gjennom tidene blitt tiltrukket av Wagrains ikke-krevende skiområder og et byliv med bakkekontakt, Det er ikke kun skiskolen som er så tiltrekkende, Wagrains allsidighet spiller også inn. Trenger du f.eks. naturopplevelser uten å ta heispauser kan du gli et par dager rundt på langrennsski i det store langrenns-terrenget. Har du lyst til å bli skjemt bort tilbyr byen et godt spa-senter, med alle tenkelige badefasiliteter.

Wagrain er en glad by, som blomstrer opp ved fire-tiden, når skikjørerne glir ned fra området. Noen stopper litt oppe i terrenget, ved en av de hyggelige trehyttene, og tar den obligatoriske Glühwein og så er det de som går til de større stedene. Senere på kvelden gjøres bordene klare til tradisjonsrik østerrisk kjøkken på byens overveldende tilbud av restauranter, mens andre nyter middagen hjemme i en av de mange gode innkvarteringsmulighetene vi kan tilby i Wagrain. Uansett om du gjør det ene eller det andre stiller Wagrain opp med et smil.

Reiser til Wagrain

Hotellkart

AccommodationTypes