St. Anton

Fakta

347 km Bakker

97 Heis

144 kmBlå Bakker
147 kmRøde Bakker
56 kmSvarte Bakker

St. Anton

Byens høyde 1304 m

Høyeste skikjøring 2811 m

Heiskapasitet 120000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 14 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie St. Anton St. Anton, Stanton eller bare Anton

Østerrike på sit beste

Hvis du liker Østerrike, men synes det til tider kan bli litt mye Jägerthe og tyrolerhatt finnes det et godt alternativ; St Anton eller 'Stanton' som kjennere kaller området. Det byr nemlig på litt mer internasjonal stemning enn de fleste andre østerriske skiområdene.

St Anton er Østerrikes legendariske tungvekter. Skiområdet som var vert for VM i alpin i 2001er et sant nettverk av varierende løyper som nok passer de litt erfarne best. Heissystemet er splitzen-klasse og snøstatistikken har de siste årene vist veldig positive hvite tall på bunnlinjen.

På tur i området kan du stikke skispissene innom de eksklusive skibyene 'Lech' og 'Zürs' og hilse på de pelskledde madammer med store briller og små hunder, eller bare bli oppe i området og spise en god frokost på en av de mange små hyggelige plassene. Har du barn med kan du sikkert glede deg over den lokale skiskolen som har flere skandinaviske instruktører. St Anton tiltrekker seg hvert år en god del skibumser som spesielt liker 'Stanton' for de 200km med umarkerte off-piste løyper.

internasjonal atmosfære

Selve byen har klart å la den internasjonale atmosfæren påvirke de forskjellige kjøkken i byens restauranter. Man får alltid god mat i ?St Anton?, akkurat som man ofte har en livlig kveld ute på byen, som tilbyr noen av alpenes beste steder når det kommer til afterski.

Vi er stolte over å endelig kunne presentere St Anton, og vi er stolte over det programmet vi har satt sammen som innebærer gode og sentrale innkvarteringsmuligheter. Rammene er gjort klare, så mangler vi bare deg til å fylle de ut med gode ferie minner.

Reiser til St. Anton

Hotellkart

AccommodationTypes