Sölden

Fakta

254 km Bakker

35 Heis

100 kmBlå Bakker
107 kmRøde Bakker
47 kmSvarte Bakker

Sölden

Byens høyde 1377 m

Høyeste skikjøring 3250 m

Heiskapasitet 66000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skieferie Sölden En ekte klassiker

Når årets skiferie er kjøpt og betalt ligger det ofte en liten trygghet i å vite at turen går til et område der snøen er garantert. Solden kan by på både off-piste og vanlige løyper, som nesten alle ligger over 2000m.

Derfor er det veldig naturlig for oss å kunne ønske den østerriske klassikeren Sölden velkommen til vårt program.

Sölden er en gammel ringrev som fortsatt stiller sterkt. Områdets effektivitet optimeres hele tiden og de lokale dynamittekspertene har akkurat sprengt Europas lengste skitunnel fra det ene området til det andre. Resultat: Østerrikes største sammenhengende område, med fantastiske løyper og puddersnø.

Heissystemet er så velfungerende at det må være planlagt av en arkitekt med logiske talenter. Ingen massive kødannelser og deilig optimal sammenheng. Perfekt!

Skiområdet tilhører den mellomstore kategorien og ønsker skientusiaster på alle nivåer velkommen, med alt fra brede svingløyper til 8tall i off-pisten. Ikke dårlig, når Sölden samtidig kan sole seg i glansen av rekorden som det skisportstedet i Østerrike som har flest solskinnstimer.

Nede i byen, i de litt tynnere luftlag, kan du glede deg over en festlig afterski-stemning og et østerrisk kjøkken som ligger i den gode kulinariske kategorien. Vi har sørget for gode innkvarteringsmuligheter, mens alpefølelsen helt automatisk kommer snikende.

Reiser til Sölden

Hotellkart

AccommodationTypes