Østerrike, Saalbach-Hinterglemm

Heart Hotel Pinzgauerhof

Halvpensjon inkl. transfer
Inkl. halvpensjon Inkl. 0 dagers heiskort

Det er ingen ledige reiser

Det er dessverre ingen ledige rom på dette hotellet i den valgte perioden

Fakta

Om Heart Hotel Pinzgauerhof

Nortlanders sjarmerende og litt eldre halvpensjons-hotell med skiløyper rett utenfor døren har en perfekt beliggenhet i hjertet av Hinterglemm.

Her får du ski-in/ski-out på din skiferie.

Hotellet er et av Nortlanders konsepthoteller, og drives primært av vårt eget svenske og danske hotellpersonale som serverer lekker halvpensjon og leverer service med koselig, skandinavisk sjarm.

Hyggelig og sjarmerende hotell

Hotellet er absolutt ikke et luksushotell. Men det trenger det ikke være for at du skal ha en fantastisk skiferie heller.

La oss være ærlige: hotellet er av eldre type, med 80-talls lamper og tremøbler, men det skaper en autentisk atmosfære og en trivelig atmosfære.

Bo ved bakkene i Saalbach/Hinterglemm

Når du bor på Hotel Pinzgauerhof bor du midt i bakken. Under normale (snø) forhold har du snaue 50 meter bakke og heis, og derfor tør vi å kalle det ski-in/ski-out-forhold.

Beliggenheten er det absolutt beste med hotellet. Det ligger sentralt i Hinterglemm og nær landsbyens koselige restauranter, kafeer og barer.

I tillegg er beliggenheten perfekt når det gjelder klassisk østerriksk afterski. Et stykke opp i løypa ligger den store afterskibaren Goaßstall, som åpnes hver dag av den «glade geita» som byr opp på dans.

Halvpensjon på skiferie

Lange skiløpsdager krever skikkelig påfyll av energi, og det tar vi oss av. Hver dag serverer vi en solid og velsmakende frokostbuffet, og på kveldstid lager våre egne kokker en velsmakende treretters meny.

Etter middag kan dere fortsette det hyggelige selskapet i hotellets egen koselige bar som byr på både god kaffe, deilige drinker, lokal vin, øl og vann.

NB! For å imøtekomme ønske om vegetar- eller spesialkost, må dette informeres om når du bestiller reisen. Vær oppmerksom på at hvis vegetar- eller spesialkost er ønskelig, vil dette gjelde til alle hotellets måltider på skiferien.

Ankomst og avreise

Ved ankomst til Hotel Pinzgauerhof mellom kl. 18.00 og 20.00 blir det kveldsbuffet bestående av en varm rett, salat, ålegg, ost og brød samt noe søtt å runde av med. For de gjestene som ankommer senere på dagen, tilbyr vi suppe og brød i tidsrommet 21.30-22.30.

Hvis du ankommer tidlig om morgenen, er det mulig å kjøpe en velsmakende frokostbuffé. Prisen er 18 € for voksne og 10 € for barn til og med 12 år. En frokostbuffé er tilgjengelig mellom 07.30 og 09.30.

På avreisedagen er frokostbuffeen det siste måltidet på hotellet. Det er imidlertid mulig å kjøpe med en sandwich til turen hjem.

Internett

Hotellet har et nyinstallert WiFi-system som dekker hele hotellet. Likevel bør vi gjøre oppmerksom på at vi er i Alpene og infrastrukturen angående internett generelt har begrenset kapasitet.

Informasjon for deg som kjører selv

Hvis du tar bilen til Saalbach / Hinterglemm, vær oppmerksom på ikke å kjøre til Zell am See, men til Hinterglemm. I Zell am See er det et annet hotell med samme navn, Hotel Pinzgauerhof, som ikke er vårt. Dette navnet har noen ganger skapt noen komplikasjoner for både våre og deres gjester som ankommer i bil. Så igjen – du finner oss i Hinterglemm.

Hotellet tilbyr ikke gratis parkering, men har noen parkeringsplasser som koster € 12 per dag. Det er også et parkeringshus rett ved hotellet hvor du betaler € 109 for en hel uke.

Kommer du med elbil/ladbar hybrid, så kan du lade den i byen. Det er blant annet ladestasjon ved Bernkogelbahn. Spør guidene om mer informasjon når de ringer uken før avreise.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

På Hotel Pinzgauerhof får du:

  • Halvpensjon og skandinavisk personal
  • Utmerket beliggenhet
  • Trivelig og ekte østerriksk sjarm
  • Mulighet for å parkere i et nærliggende parkeringshus mot betaling

Avstander

Avstand til skibakker: 50 m

Avstand til heis: 50 m

Avstand til sentrum : 0 m

Avstand til shopping: 50 m

Avstand til skibuss: 500 m

Avstand til skileie: 100 m

Rom

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Ski rom med støvletørker: Ja

WiFi: Ja

Enkeltrom med balkong

Enkeltrom for en person med enkeltseng, balkong og bad med toalett og dusj.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

Enkeltrom med balkong og mulighet for 1 ekstra seng

Enkeltrom for en person med enkeltseng, balkong og bad med toalett og dusj. Det er mulig å re opp en ekstra seng slik at to personer kan sove på rommet.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

Dobbeltrom

Dobbeltrom med toalett og dusj/badekar.
Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

Dobbeltrom med balkong

Dobbeltrom for to personer med balkong og bad med toalett og dusj/badekar.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

Dobbeltrom med skråtak, balkong og mulighet for 1 ekstra seng

Dobbeltrom for to personer med balkong og bad med toalett og dusj. Det er mulig å re opp en ekstra seng slik at tre personer kan sove på rommet. Vær oppmerksom på at dette rommet har skråtak.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

Dobbeltrom med 2 enkeltsenger

Dobbeltrom for to personer med to separate senger og bad med toalett og dusj.
Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

3-sengs rom

Tremannsrom for tre personer bestående av en dobbeltseng og en enkeltseng, eller tre enkeltsenger.
Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

3-sengs rom med balkong

Hotellrom for tre personer med dobbeltseng og en enkeltseng. I noen rom er det tre enkeltsenger i stedet. Rommet har bad med toalett og dusj, og også en balkong.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

3-sengs rom med skråtak og balkong

Hotellrom for tre personer med dobbeltseng og en enkeltseng. I noen rom er det tre enkeltsenger i stedet. Rommet har bad med toalett og dusj, og også en balkong. Vær oppmerksom på at dette rommet har skråtak.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

4-sengs rom med balkong

Hotellrom for fire personer med dobbeltseng og køyeseng. Rommet har bad med toalett og dusj, og også en balkong. Vær oppmerksom på at køyesengen er 200 centimeter lang.
Balkong - Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

5-sengs rom med 3 enkeltsenger og køyeseng

Familierom perfekt for to voksne og tre barn. Rommet består av en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger, en køyeseng og en enkeltseng samt et bad med toalett og badekar.
Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

10-sengs rom fordelt på 3 rom

Større hotellrom med plass til inntil ti personer. Hotellrommet består av tre rom, ett med dobbeltseng og køyeseng, ett med dobbeltseng og ett med to dobbeltsenger og sittegruppe. Totalt er det et bad med dusj og toalett.
Sengetøy - Bad og toalett - Håndklær

AccommodationTypes