Ischgl

Fakta

235 km Bakker

45 Heis

45 kmBlå Bakker
138 kmRøde Bakker
52 kmSvarte Bakker

Ischgl

Byens høyde 1377 m

Høyeste skikjøring 2872 m

Heiskapasitet 93800 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Ischgl Dra med Nortlander til Ischgl

Mye mer enn et flott skiområde

Det berømte reisemålet markerer seg ved å tilby et fantastisk skiområde og en spennende by som på eksklusivt vis byr på alt hva hjerte kan tåle. Her er det hyggelig, et internasjonalt restaurantutvalg og et rullende fortau for dem som absolutt ikke orker å bevege beina etter en hard dag på ski.

Vi er tett på Sveits. Hva er da mer naturlig enn å kjøre dit på ski? Stopp i den tollfrie byen Samnaun, kjøp inn litt billige varer og ta de med hjem med det topp-moderne heissystemet. Dessuten har snowboardere det godt i Ischgl. Området byr på en utfordrende og variert Fun Park, akkurat som det årlige snowboard VM kikker innom Ischgl og vitner om at det er en destinasjon som er tilpasset snowboardere.

 

 

Førsteklasses afterski

Ischgl er som resten av Østerrike i en klasse for seg når det kommer til afterski. Her er det så mye fokus på liv og godt humør at det er umulig å fremheve ett sted fremfor et annet. Men tilbringer du afterski på ‘Kuhlstahl’, ‘Kitzloch’ eller ‘Trofana Alm’ har du ikke valgt feil steder i hvert fall. Den gode stemningen fortsetter til langt ut på natten og gir deg en opplevelse det er vanskelig å finne maken til i andre østerriske alpebyer.

Når du besøker Ischgl kan du innkvartere deg som du har lyst. Utvalget av leiligheter og hoteller er stort og allsidig, og gir grupper, familier, eller bare deg og din utvalgte optimale betingelser for å kose dere.

Reiser til Ischgl

Hotellkart

AccommodationTypes