Østerrike, Bad Gastein

Hostel Hindenburg

Halvpensjon inkl. transfer
Inkl. halvpensjon Inkl. 0 dagers heiskort

Det er ingen ledige reiser

Det er dessverre ingen ledige rom på dette hotellet i den valgte perioden

Fakta

Om Hostel Hindenburg

Hostel Hindenburg er en enkel og budsjett vennlig mulighet for deg, som ønsker å bo et ideelt sted i Bad Gastein. Her bor du tet på både heisen, byen og busstoppestedet.

Hostel Hindenburg er velegnet til deg, som leter etter billig innkvartering på skiferien din. Dette er et populært hotell blant grupper. Her bor du i enkelt innredet rom i typisk hostel-stil med køyesenger. Alle rom har eget badeværelse med toalett og dusj.

Halvpensjon på skiferien

På Hostel Hindenburg bor du med halvpensjon inkludert. Onsdag er kjøkkenet stengt, som gir deg en god mulighet for å prøve en av Bad Gasteins restauranter. Ved sen ankomst kan innkvarteringen arrangere en lett anretning ved forespørsel innen avreise.

Afterskibar i kjelleren

Hvis du tar med en gruppe venner på en skitur, er du kommet til det riktige stedet. Baren Lederhosen er plassert i kjelleren - dermed også litt bråk.

Godt å vite

Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Hvis du ankommer i bil, er det gratis parkering utenfor hotellet (avhengig av tilgjengelighet). Ellers er det et parkeringshus i Bad Gastein, som kan brukes mot et gebyr.

Ankommer du i elbil, er det mulighet for å lade bilen i byen. Det ligger en ladestasjon ved siden av Hotel Kaiser Hof, men det er flere. Spør guidene, når de ringer uken før avreise, for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Nortlander ser frem til å se deg i Bad Gastein!

Avstander

Avstand til skibakker: 400 m

Avstand til heis: 500 m

Avstand til sentrum : 200 m

Avstand til shopping: 150 m

Avstand til skibuss: 100 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Bad Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Ski Rom: Ja

WiFi: Ja

DOBBELTROM

Dobbeltrom til 2 personer m. dusj/WC.
Bad og toalett - Håndklær

4-SENGSROM

4-sengsrom til maks. 4 personer m. dusj/WC.
Bad og toalett - Håndklær


6-SENGSROM

6-sengsrom til maks. 6 personer m. dusj/WC.
Bad og toalett - Håndklær


8-SENGSROM

8-sengsrom til maks. 8 personer m. dusj/WC
Bad og toalett - Håndklær

AccommodationTypes