Val Gardena

Fakta

1220 km Bakker

468 Heis

331 kmBlå Bakker
737 kmRøde Bakker
152 kmSvarte Bakker

Val Gardena

Byens høyde 1563 m

Høyeste skikjøring 3264 m

Heiskapasitet 507577 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 30 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Val Gardena På ski i Dolomittene, på sitt beste

Italiensk sjarme og idyll

I år har jeg gleden av å kunne legge enda en italiensk destinasjon til vår regi. Val Gardena ligger i hjertet av de italienske Dolomittene og er utnevnt til en av verdens 10 beste skisportsteder.

Skiområdet

Val Gardena er kjent for sin gode beliggenhet midt i de fantastiske Dolomittene. Skiområdet er en del av det store "Superski Dolomiti"-området som alt i alt består av over 1200 km løyper og 450 heiser fordelt på 12 skisportsteder!

Sellaronda

Jeg må virkelig ikke glemme å fortelle deg at du fra Val Gardena også har tilgang til Sellarondaen, som i seg selv er en unik skiopplevelse. Sellarondaen gir deg mulighet til å oppleve 26 km løyper gjennom fire forskjellige daler og tre provinser med bare ett heiskort! Og det beste av alt - det gjøres på bare èn dag!

Mange muligheter

Fra Val Gardena får du muligheten til å stå på ski og berike deg selv med den drømmereisen du fortjener i ett av verdens feteste og største skiområder. En drømmereise du sent vil glemme.

Off the mountain

I Val Gardena har du i tillegg rike muligheter til nyte det store utvalget av restauranter og pizzariaer. Blandt disse finner du en blanding av klassisk italiens cuisine kombinert med det lokale, fra gourmetretter til tradisjonelle spesialiteter som pasta og pizza.

Skulle du finne tid til å shoppe på din skiferie er det mange muligheter. Alt fra sportstøy, designerklær eller gaver som man kan ta med hjem til familien er en del av utvalget.

Mange varme hilsner,

Martin Grumsen

Produktsjef

Reiser til Val Gardena

Hotelkart

AccommodationTypes