Sauze d'Oulx

Fakta

400 km Bakker

92 Heis

95 kmBlå Bakker
220 kmRøde Bakker
85 kmSvarte Bakker

Sauze d'Oulx

Byens høyde 1509 m

Høyeste skikjøring 2823 m

Heiskapasitet 113000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 9 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie Sauze d'Oulx Velkommen til vakre Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx ligger i skiområdet "Via Lattea", bedre kjent under det engelske uttrykk "Milky Way". Dette omfatter blandt annet skiområdene Sestriere, Claviere og det franske Montgenèvre. Totalt byr området på 400km. bakker til nybegynnere, såvel som øvete.

Størstedelen av Sauze d'Oulx ligger under tregrensen. Dette gir fantastiske turer i de mange skogløypene, og lunsjen kan nytes ved en av de hyggelige restaurantene i terrenget. Blandt de 400km. bakker byr Sauze d'Oulx på de litt lettere bakker, likevel finnes det gode off-piste muligheter.

I dette store området som byr på godt plasserte og velbyggede heiser, kan du lett komme fritt rundt i området, blandt annet til Sestriere, destinasjonen som var OL vert i 2006 og som byr på litt mer utfordrende skiløp.

Sauze d’Oulx er en utrolig hyggelig by med mange små gater, som slingrer seg gjennom sentrum. Her er det mange muligheter for å benytte tiden utenfor skiløpet på en av de hyggelige caféene, barene eller restaurantene. Byen passer for deg som ønsker en hyggelig skiferie, i en avslappende by med fantastisk skiløp.

Reiser til Sauze d'Oulx

Hotellkart

AccommodationTypes