Pontedilegno-Tonale

Fakta

100 km Bakker

27 Heis

24 kmBlå Bakker
61 kmRøde Bakker
15 kmSvarte Bakker

Pontedilegno-Tonale

Byens høyde 1258 m

Høyeste skikjøring 3016 m

Heiskapasitet 32000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie til Ponte Di Legno Tonale Italia på sitt beste

Ponte di Legno Tonale

Ponte di Legno Tonale er en liten og sjarmerende perle i det idylliske omårdet Adamello ski, som også inkluderer nabobyen Passo Tonale. Velger du Ponte di Legno som destinasjon for din skiferie er du sikker på å få en opplevelse utover det vanlige.

Når man ankommer byen merker man hurtig den italienske sjarmen som kjennetegner området - her er det ekte italiensk postkort-idyll for alle pengene, og det hele går i det avslappede italienske tempoet hvor mantraet er "det vi ikke rekker i dag - det rekker vi nok i morgen". Byen byr på en rekke hyggelige og autentiske Italienske restauranter hvor god mat og vin er i høysetet. Når dagen i bakkene går mot slutten og det er tid for litt hygge finnes det en lang liste med steder hvor du kan nyte et glass vin eller en kopp ekspresso. Afterski som man kjenner fra Østerrike finner man ikke her, men er du i det festlige hjørnet finnes det et par diskoteker i byen hvor festen kan få fritt utløp.

Ponte di Legno Tonale - din neste skiferie?

Samlet sett byr Ponte Di Legno Tonale på noe for enhver. Her er det plass til barnefamilier, og de mer erfarne skikjørerne. Her finner du brede, blå boulevarder ned i dalen, men også de litt mer utfordrende røde og sorte løypene. Området er spesielt ideelt for dere som reiser på barnene på ski, da de brede blå boulevardene fører ned til byen hvor skiskolen holder til. Det er derfor rike muligheter for at barna får en god skiopplevelse. Det er dog også en lang rekke andre muligheter i området og har du mot til å utfordre og utvikle din skikjøring ytteligere er det også muligheter for isbree-skikjøring og offpist. Spesielt Presena-breen bør du ikke gå glipp av på din skiferie. Isbreen ligger i 3300 meters høyde, og den lengste ruten ned kalt "paradiso" er 11 km lang, en helt spesiel tur som skal oppleves! Området byr videre på to funparker som har et stort utvalg av fasiliteter du kan bryne deg på i ferien.

Reiser til Ponte di Legno Tonale

Hotelkart

AccommodationTypes