Pontedilegno-Tonale

Fakta

120 km Bakker

27 Heis

40 kmBlå Bakker
55 kmRøde Bakker
25 kmSvarte Bakker

Pontedilegno-Tonale

Byens høyde 1258 m

Høyeste skikjøring 3016 m

Heiskapasitet 32000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 11 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie til Ponte Di Legno Tonale Italia på sitt beste

Ponte di Legno Tonale

Ponte di Legno Tonale er en liten og sjarmerende perle i det idylliske omårdet Adamello ski, som også inkluderer nabobyen Passo Tonale. Velger du Ponte di Legno som destinasjon for din skiferie er du sikker på å få en opplevelse utover det vanlige.

Når man ankommer byen merker man hurtig den italienske sjarmen som kjennetegner området - her er det ekte italiensk postkort-idyll for alle pengene, og det hele går i det avslappede italienske tempoet hvor mantraet er "det vi ikke rekker i dag - det rekker vi nok i morgen". Byen byr på en rekke hyggelige og autentiske Italienske restauranter hvor god mat og vin er i høysetet. Når dagen i bakkene går mot slutten og det er tid for litt hygge finnes det en lang liste med steder hvor du kan nyte et glass vin eller en kopp ekspresso. Afterski som man kjenner fra Østerrike finner man ikke her, men er du i det festlige hjørnet finnes det et par diskoteker i byen hvor festen kan få fritt utløp.

Ponte di Legno Tonale - din neste skiferie?

Samlet sett byr Ponte Di Legno Tonale på noe for enhver. Her er det plass til barnefamilier, og de mer erfarne skikjørerne. Her finner du brede, blå boulevarder ned i dalen, men også de litt mer utfordrende røde og sorte løypene. Området er spesielt ideelt for dere som reiser på barnene på ski, da de brede blå boulevardene fører ned til byen hvor skiskolen holder til. Det er derfor rike muligheter for at barna får en god skiopplevelse. Det er dog også en lang rekke andre muligheter i området og har du mot til å utfordre og utvikle din skikjøring ytteligere er det også muligheter for isbree-skikjøring og offpist. Spesielt Presena-breen bør du ikke gå glipp av på din skiferie. Isbreen ligger i 3300 meters høyde, og den lengste ruten ned kalt "paradiso" er 11 km lang, en helt spesiel tur som skal oppleves! Området byr videre på to funparker som har et stort utvalg av fasiliteter du kan bryne deg på i ferien.

Hotelkart

AccommodationTypes

Skileie, skiskole og heiskort

Informasjon om skileie

I Pontedilegno-Tonale samarbeider vi med skiutleie Deliv Rent, som ligger i byen, kun 200m fra heisene som frakter dere opp i terrenget. Skiutleiningen eies og drives av Ivan og Paolo, som sammen med resten av personalet, er veldig imøtekommende og yter en kjempe god service. Det tilbys et bredt sortiment av ski, snowboard og støvler, og dere finner helt sikkert noget som passer deres ønsker og behov.

Det er mulig å leie i 3 forskjellige kategorier: 2-, 3- og 5 stjerner. Spør ferierådgiverne om råd, om hva som passer til ditt nivå. Servicen er god. Hvis støvlene er for stramme, er det bare å gå ned i butikken, så finner de noen som passer deg bedre. Skihjlem er gratis for barn under 14 år når de leier ski. 

Ski - inneholder ski og staver

Ski, komplett - inneholder ski, skistaver og skistøvler.

Snowboard - inneholder kun selve snowboardet med bindinger

Snowboard, komplett - Inneholder snowboard med bindinger og støvler

Bronze- er myke ski, og ski som er lete å kjøre på, og anbefales til nybegynner som aldri har stått på skifør og de som kun har stått et par ganger.

Sølv - er litt stivere ski som passer bra for de som har stått 1-2 uker om året i noen år. De fleste ski er allround/all mountain ski, men det finnes også andre typer ski.

Gull- er kremen av skiutvalget, og er til skikjøreren som vil utfordre seg selv litt. Velger du denne løsningen er du garantert årets nyeste modeller.

Hvis man føler at skiene man har leid ikke passer til ens nivå, kan man (mot betaling) endre til en annen kategori

Skileien kan bestilles online.

 

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler i Bronze-klassen (2 stjerner).

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler i Sølv-klassen (3 stjerner).

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler i Gull-klassen (5 stjerner).

For barn under 14 år. Inkluderer ski, skistaver, skistøvler og hjelm. "Barn" er skiene til barna som skal lære å stå på ski eller som har stått litt på ski før. Skiene er myke og greie å svinge med så barna for rakst forståelse av skikjøring.

Inkluderer snowboard med bindinger og støvler i Bronze-klassen (2 stjerner).

Inkluderer snowboard med bindinger og støvler i Sølv-klassen (3 stjerner).

Inkluderer snowboard med bindinger og støvler i Gull-klassen (5 stjerner).

For barn under 14 år. Inkluderer snowboard med bindinger, støvler og hjelm.

Inkluderer ski og staver i Bronze-klassen (2 stjerner).

Inkluderer ski og staver i Sølv-klassen (3 stjerner).

Inkluderer ski og staver i Guld-klassen (5 stjerner).

For barn under 14 år. Inkluderer ski, staver og hjelm. "Barn" er skiene til barna som skal lære å stå på ski eller som har stått litt på ski før. Skiene er myke og greie å svinge med så barna for rakst forståelse av skikjøring.

Inkluderer kun selve brettet med bindinger i Bronze-klassen (2 stjerner).

Inkluderer kun selve brettet med bindinger i Sølv-klassen (3 stjerner).

Inkluderer kun selve brettet med bindinger i Gull-klassen (5 stjerner).

For barn under 14 år. Inkluderer kun selve brettet med bindinger.

Hjelm for voksne

Hjelm for barn under 14 år.

Du kan bestille skileie når du har bestilt reisen din.

Informasjon om skiskole

Skiskole

Informasjon

6 dager: Inkludert i prisen
7 dager: Tilleggspris: NOK 100,-
8 dager: Tilleggspris: NOK 200,-