Champoluc

Fakta

180 km Bakker

54 Heis

40 kmBlå Bakker
120 kmRøde Bakker
20 kmSvarte Bakker

Champoluc

Byens høyde 1587 m

Høyeste skikjøring 3260 m

Heiskapasitet 49000 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 12 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiferie i Champoluc En skiferie i Champoluc er en skiferie på italiensk...

Alle som har vært på skiferie i Italia vet at man kan forvente seg velpreparerte løyper, et hyggelig byliv og god mat- Champoluc er ingen unntak! Champoluc tilhører det største skiområdet i Monte Rosa-regionen- området består av 3 daler med byene Champoluc, Gressoney og Alagna. Området byr på både 180 kilometer velpreparerte løyper og gode muligheter for off-pist og skikjøring under heisen (du burde teste kreftene med en fjellguide først).

Det perfekte skiområdet til lett-øvde og rutinerte skikjørere

Champoluc er det opplagte valget dersom man liker god og variert skikjøring. Kjører du over mot Antagnod finner du et stort utvalg av løyper for nybegynnere og lett-øvde skikjørere. Det er mange røde løyper i området, så landsbyen er velegnet til både den erfarne skikjøreren og dem som er på skiferie for første gang. Du har ofte løypene for deg selv i løper av uken, men i helgene er det flere i bakken når de lokale italienere også ønsker å få på seg skiene og nyte snøen.

Om Village Champoluc

Champoluc er en gammel italiensk landsby som liger i 1570 meters høyde. Byen er omgitt av et skogkledd terreng som er plasser i den ene enden av Monte Rosa-området hvor Gressoney er den sentrale dalen. Champloluc har uten sammenligning den beste afterskien i området. Du skal ikke forvente det det samme nivået som i de østeriske områdene- men det trengs heller ikke for at afterskien skal være super.

Velkommen til en skiferie på italiensk- velkommen til en skiferie i Champlouc!

Hotellkart

AccommodationTypes

Reiser til Champoluc