Canazei

Fakta

1220 km Bakker

468 Heis

331 kmBlå Bakker
737 kmRøde Bakker
152 kmSvarte Bakker

Canazei

Byens høyde 1470 m

Høyeste skikjøring 3264 m

Heiskapasitet 507577 Per/t

Off-pist Ja

Lengste kjøring 9 km

Fun-parkJa

Skikjøring

Barn

Begynnere

Erfarne

Eksperter

Off-pist

Snowboard

Byen

Sjarmerende

After-ski

Shopping

Spisesteder

Dra på skiferie i hjertet av de Italienske Dolomittene Canazei

Canazei ligger midt i Dolomittene, og er den største destinasjonen i Valle di Fassa. Canazei er kjent for sin lange historie innen ski, gjestfrihet og sin fantastiske beliggenhet. Byen er utgangspunktet for et 500 km stort skiområde. Er man villig til å kjøre litt buss, kan området bli hele 1.200 km stort. Løypene i det store Superski Dolomiti-området kan alle kjøres på det samme heiskortet. 

Superski Dolomiti er kjent for skiløyper av høy standard, og er for skikjørere på alle nivåer. Her finnes alt fra barnebakker til VM løyper, blant annet en som er 13 km lang.

Lange turer ned fra Marmaladog-breen. Kjør på tur blant de 44 fjellbyene, eller besøk unike Sella Ronda, som er en naturopplevelse utover det vanlige. Selve fjellet er et fantastisk sted å dra på utflukt til fots, og byr på en fantastisk utsikt.

 

Canazei er omgitt av noen av Dolomittenes mest imponerende fjelltopper, og selve byen byr er av samme klasse som skiterrenget. Den eldre delen av Canazei består av gamle steinhus og en gammel katolsk kirke. Nyt de flotte bygningene fra et av de mange matstedene med italienske spesialiteter. Vi anbefaler for eksempel Kaiser Stube som serverer deilige lokale retter.

Byen er større enn de andre italienske skidestinasjonene, men tross turismen, har Canazei bevart den idylliske atmosfæren med smale gater, antikke hus, kafeer og små spesialbutikker. Prisnivået er det samme som på de andre italienske destinasjonene, men utvalget er større. Utover skikjøring som aktivitet, kan man også besøke svømmehallen, bowle, skøyte, gå på kino eller nyte nattelivet. Canazei preges av en hyggelig tyrolerstemning ettersom byen en gang var en del av Østerrike.

Reiser til Canazei

Hotelkart

AccommodationTypes