Frankrike, Val Thorens

Hotel

Hotel Nortlander Bel Horizon

Inkl. 6 dags heiskort Inkl. halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 6 dags heiskort
Total 0,-
Bestill

Reiselengde 1 uke

Transport Egen transport

Ankomstdato 13.04.2019

Hjemreisedato 20.04.2019

Reisende 2 voksne

Velg rom

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse med dobbeltseng, separat toalett og badeværelse med badekar, sydvendt balkong. 16-18 kvm.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 19 998,-

Pris pr. person fra: NOK 7 949,-

Alternativ 2

1 x Twinrum Superior med balkong (2 personer)

Dobbeltværelse på 16-18 kvm med 2 enkeltsenger, stort bad med badekar og wc, sydvendt balkong.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 20 998,-

Pris pr. person fra: NOK 8 449,-

Alternativ 3

1 x 3 personers værelse med balkon (2 personer)

2-3 personers værelse med dobbeltseng og enkeltseng, separat toalett og bad med badekar, sydvendt balkong. 18-20 kvm.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 23 298,-

Pris pr. person fra: NOK 9 599,-

Alternativ 4

1 x 3 personers superior værelse med balkon (2 personer)

Beskrivelse

Spar 4 100,- För 24 798,-

Pris pr. person fra: NOK 10 349,-

Alternativ 5

1 x 4 personers værelse med balkon (2 personer)

4 personers værelse med dobbeltseng og skyvedør til værelse med køyeseng, separat toalett og bad med badekar, sydvendt balkong. 23-25 kvm.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 25 698,-

Pris pr. person fra: NOK 10 799,-

Alternativ 6

2 x Dobbeltværelse med balkon (1 person)

Dobbeltværelse med dobbeltseng, separat toalett og badeværelse med badekar, sydvendt balkong. 16-18 kvm.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 30 798,-

Pris pr. person fra: NOK 13 349,-

Alternativ 7

1 x Dobbeltværelse med balkon (1 person)

Dobbeltværelse med dobbeltseng, separat toalett og badeværelse med badekar, sydvendt balkong. 16-18 kvm.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy

1 x Twinrum Superior med balkong (1 person)

Dobbeltværelse på 16-18 kvm med 2 enkeltsenger, stort bad med badekar og wc, sydvendt balkong.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 31 748,-

Pris pr. person fra: NOK 13 349,-

Alternativ 8

2 x Twinrum Superior med balkong (1 person)

Dobbeltværelse på 16-18 kvm med 2 enkeltsenger, stort bad med badekar og wc, sydvendt balkong.

 • Balkong
 • Dusj / WC
 • Håndkle
 • Sengetøy
Beskrivelse

Spar 4 100,- För 32 698,-

Pris pr. person fra: NOK 14 299,-

Fakta

Om Hotel Nortlander Bel Horizon

HOTELLBESKRIVELSE:
Hotel Bel Horizon i Val Thorens kan beskrives med 3 ord - beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Her bor du uten å skryte med byens beste beliggenhet og har ski/in - ski/out fra hotellets solterrasse. Her kan du lese, hva du kan forvente av din skiferie på Hotel Bel Horizon i Val Thorens.

BELIGGENHET:
Ski/In - Ski/Out i Val Thorens Det er ikke lenger noen overraskelse, at hotellet ligger veldig godt plassert, men hvilken betydning har beliggenheten for deg? Nå skal du høre… Med ski/in - ski/out like ved knutepunktet, hvor barnebakken og hovedheisen møtes, har du det perfekte utgangspunkt for å komme raskt på ski om morgenen. Barnefamilier kan nesten ikke få det bedre - Du er aldri lengre vekk, enn skiene dine kan kjøre, så når de beina er slitne, er det bare å vende skiene mot hotellet, så er du raskt hjemme i varmen, hvor du kan nyte en kopp med varm kakao. For avslutte det hele, så er hotellet bygget opp av fjellskråningen, hvilket gjør at alle vinduer og balkonger er sydvendte med en fantastisk panoramautsikt over fjellene og skiområdet. Den fantastiske utsikten er med å runde av skidagen på et vakkert vis.

DU BURDE BO HER DERSOM:
Hotel Bel Horizon er ikke et luksuriøst hotell - det ville faktisk være feil å påstå, men du får likevel mye for pengene. Beliggenheten har vi brukt nok tid på, men maten, stemningen og den gode service fra det dansktalende personale gir en hjemmekoselig og varm følelse. Hotellet har dessuten en koselig bar og lounge, barnekino / lekeområde samt sauna og et sparsomt fitnessrom. For å gjøre en lang historie kort, så skal du velge Bel Horizon, hvis du helst vil ha en samlet løsning, som kan danne rammene for hele din skiferie. Du skal også være klar over at hotellet er litt gammelt, men fortsatt veldig sjarmerende. Så lenge dette ikke er noe du bryr deg om, så vil du ikke bli skuffet.

HVORDAN SMAKER MATEN?
Du bor på et hotell, som blir drevet av vårt eget personale, og her er konseptet enkelt. Du skal spise godt, og det er tenkt på, at du er sulten etter en lang dag på ski. Hver morgen står du opp til en solid morgenbuffet, og hver kveld er våre danske kokker klare med en lekker 3-retters kveldsmeny.

OBS: På ankomst- og avreisedag serveres det ikke 3-retters kveldsmeny. Her vil det bli servert lette forfriskninger, sånn at du ikke skal gå sulten i seng etter en lang reisedag.

EKSTRA TILBEHØR / VERDT Å VITE
-Gratis WiFi (virker best i fellesområdene)
-Halvpensjon inkludert
-Skioppbevaring
-Dansk og svensk hotellpersonale
-Heis på hotellet
-Direkte utgang til løypa
-Utendørs frokostservering på terrassen

Riktig god fornøyelse!

Vennlig hilsen Marting Grumsen,
Produktsjef
Nortlander Ski Tours

DESTINASJONSBESKRIVELSE:
Val Thorens Den komplette skiferien finner du i Val Thorens. Byen har alt og er en sann klassiker i De franske Alper. De seneste årene har området gjennomgått en sjarmerende forvandling, hvor man, i langt høyere grad enn før bygger i tre og sten. Dette har samtidig betydd et oppgjør med kantinelignende spisesteder, som så smått er ved å forsvinne fra bybilde til fordel for nye sjarmerende restauranter. Et godt eksempel på denne utviklingen er Chalet Loxalys, som nettopp har oppnådd en Michelin stjerne. Loxalys er verdt et besøk, hvis du en kveld vil ut og spise gourmetmat i luksuriøse omgivelser. Skiløp i verdensklasse! Val Thorens må sies å ligge perfekt. Byen ligger på 2300 meters høyde og er dermed Europas høyeste skisportsby. Dette er med på å garantere, at snøen blir liggende i gatene, hvilket hjelper deg, enkelt og knirkefritt, med å komme direkte ut i det imponerende skiområdet. Skiløpet er i verdensklasse med tre daler, som logisk og naturlig er kjedet sammen, og et heissystem som utelukkende består av effektive ups. Hele området, som også regnes Courchevel og Méribel, byr alt i alt på 600 kilometer med løyper. Området er med andre ord en garantist for en fantastisk skiferie. Til deg som trenger til å få frisket opp dine gamle kunstner på ski eller til de helt små, tilbyr vi selvfølgelig dansk skiskole. Val T med mere Selvom byen har omdømme for å være et fantastisk gå-i-byen-sted med et antall barer og diskoteker, som matcher utvalget i en middelstor hovedstad, kan du enkelt dra på skiferie i Val Thorens, hvis dine ønsker går i retning av naturopplevelser og hygge foran peisen. Byens nye chaletleiligheter gir deg peis, plass og panoramautsikt. Alt sammen bygget i en stil, man forbinder med chaletferie og til en pris, som de fleste kan være med på. Den festglade skigjesten har ikke dratt forgjeves på en ferie til Val Thorens. For deg, kan vi varmt anbefale Saloon bar, som alltid åpner opp for fest og moro. Ferie for alle! Val Thorens er en alpeby, som legger vekt på et aktivt opphold. Din skireise kan krydres med alt fra svette i den store sportshallen til utfordrende opplevelser i den ville akebakken, på snøscooter eller på ryggen av en paraglider i 7-800 meters høyde. Gjør som du vil, Val Thorens er med på alt. Her finnes alt fra billige leiligheter til lekre luksushoteller og vi har selvfølgelig også vårt eget Nortlander hotell med byens beste beliggenhet for skiløpet og en deilig stor solterasse. Vi ses i Val T!

Avstander

Avstand til skibakker: 0 m

Avstand til heis: 50 m

Avstand til sentrum : 200 m

Avstand til shopping: 200 m

Avstand til skibuss: 25 m

Avstand til skileie: 50 m

Rom

TV Nei

Mat og drikke

Pensjon Halv

Bar Ja

Restaurant Ja

Fasiliteter

Badstue: Ja

Heis: Ja

Lounge: Ja

Rengjøring: Ja

Resepsjon: Ja

Skirom: Ja

Vis mer

Skirom m varme: Ja

solterrasse: Ja

Wi-Fi (Gratis): Ja

Skileie, skiskole og heiskort

Informasjon om skileie

I Val Thorens arbeider vi sammen med SKISET som tilbyr profesjonell service og har et bredt utvalg av utstyr. SKISET har 4 butikker i byen så det er alltid en butikk i nærheten. Butikkene tilbyr utstyr for alle skikjørere, enten man ønsker årets toppmodell eller bare en god solid ski for dagens aktiviteter. Det er mulig å leie hjelmer til barn for et beskjedent beløp.

Ski – inkluderer ski og skistaver.
Ski, komplett – inkluderer ski, skistaver og skistøvler.
Snowboard – inkluderer kun selve snowboardet med bindinger.
Snowboard, komplett – inkluderer snowboard med bindinger og støvler.

Bronze – er en ski av litt enklere modell til en god pris.
Sølv – er myke ski og ski som er lette at kjøre med, og anbefales til nybegynnere som aldri har stått på ski før og for de som kun har stått et par ganger. Fås til både barn og voksne.
Gull– er noe stivere ski som passer godt til de som har stått på ski et par sesonger en uke eller to hvert år. De fleste ski er allround/all-mountain ski, men det finnes også andre modeller med kortere eller lengre svingradius. Snowboard fås også i denne kategorien.
Platin - Excellence är de nya toppmodellerna från i år till den erfarne skidåkaren. Skidorna är styva och kräver lite mer jobb. Det finns också möjlighet för att välja olika typer (kortsväng, all mountain, freestyle, fart etc.)
Champion – ski av høy kvalitet til barn mellom 6 og 12 år. I denne kategorien fås ski som kan utfordre unge skikjørere, enten det er racing eller twintip ski. Snowboard til barn fås også i denne kategorien.

Hvis man føler at skiene man har leid ikke passer til sitt nivå kan man (mot betaling) bytte til en annen kategori. 

Skileie kan bestilles online på Min skireise.

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Bronze (Economy) kategorien er en ski av litt enklere modell til en god pris.

1 dag: NOK 222,-
2 dager: NOK 351,-
3 dager: NOK 522,-
4 dager: NOK 689,-
5 dager: NOK 854,-
6 dager: NOK 966,-
7 dager: NOK 1 132,-
8 dager: NOK 1 291,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Sølv (Evolution) er ski som er litt stivere og passer godt til de som har stått på ski et par sesonger, 1-2 uker i året. De fleste skiene er allround men det finnes også andre ski for korte eller lange svinger.

1 dag: NOK 317,-
2 dager: NOK 483,-
3 dager: NOK 718,-
4 dager: NOK 949,-
5 dager: NOK 1 175,-
6 dager: NOK 1 331,-
7 dager: NOK 1 559,-
8 dager: NOK 1 778,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Guld (Sensation) er noe stivere ski som passer godt til de som har stått på ski et par sesonger en uke eller to hvert år. De fleste ski er allround/all-mountain ski, men det finnes også andre modeller med kortere eller lengre svingradius. Snowboard fås også i denne kategorien.

1 dag: NOK 356,-
2 dager: NOK 573,-
3 dager: NOK 851,-
4 dager: NOK 1 124,-
5 dager: NOK 1 392,-
6 dager: NOK 1 576,-
7 dager: NOK 1 846,-
8 dager: NOK 2 105,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Platin (Excellence) er den nye toppmodellen fra i år til den krevende skiløper. Skiene er stive og gir mindre etter. Her er det også muligheter til å velge forskjellige typer til korte eller lange svinger, fjell eller fart.

2 dager: NOK 648,-
3 dager: NOK 962,-
4 dager: NOK 1 271,-
5 dager: NOK 1 575,-
6 dager: NOK 1 782,-
7 dager: NOK 2 088,-
8 dager: NOK 2 381,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Barn, Øvet (Champion) er høykvalitets ski til barn mellom 6 og 12 år. I denne kategorien har vi ski som kan utfordre den unge skiløper, enten racingski eller twintip ski.

1 dag: NOK 143,-
2 dager: NOK 285,-
3 dager: NOK 424,-
4 dager: NOK 559,-
5 dager: NOK 693,-
6 dager: NOK 784,-
7 dager: NOK 919,-
8 dager: NOK 1 048,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Barn begynder (Espoir) er myke ski som er lette å bruke. Anbefales til nybegynnere som aldri har stått på ski før, og til de som har stått et par ganger.

1 dag: NOK 111,-
2 dager: NOK 213,-
3 dager: NOK 316,-
4 dager: NOK 418,-
5 dager: NOK 517,-
6 dager: NOK 586,-
7 dager: NOK 686,-
8 dager: NOK 783,-

Inkluderer ski, skistaver og skistøvler. Barn u. 6 år (Minikid) er myke ski som er lette å bruke. Anbefales til nybegynnere som aldri har stått på ski før, og til de som har stått et par ganger.

1 dag: NOK 87,-
2 dager: NOK 150,-
3 dager: NOK 223,-
4 dager: NOK 294,-
5 dager: NOK 364,-
6 dager: NOK 412,-
7 dager: NOK 482,-
8 dager: NOK 550,-

Snowboard & Støvler Sølv (Evolution) Inkluderer snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: NOK 317,-
2 dager: NOK 483,-
3 dager: NOK 718,-
4 dager: NOK 949,-
5 dager: NOK 1 175,-
6 dager: NOK 1 331,-
7 dager: NOK 1 559,-
8 dager: NOK 1 778,-

Snowboard & Støvler Guld (Sensation) Inkluderer snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: NOK 298,-
2 dager: NOK 573,-
3 dager: NOK 851,-
4 dager: NOK 1 124,-
5 dager: NOK 1 392,-
6 dager: NOK 1 576,-
7 dager: NOK 1 846,-
8 dager: NOK 2 105,-

Snowboard & Støvler Barn (Champion) Inkluderer snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: NOK 149,-
2 dager: NOK 285,-
3 dager: NOK 424,-
4 dager: NOK 559,-
5 dager: NOK 693,-
6 dager: NOK 784,-
7 dager: NOK 919,-
8 dager: NOK 1 048,-

Inkluderer ski og staver. Platin (Excellence) er den nye toppmodellen fra i år til den krevende skiløper. Skiene er stive og gir mindre etter. Her er det også muligheter til å velge forskjellige typer til korte eller lange svinger, fjell eller fart.

1 dag: NOK 277,-
2 dager: NOK 486,-
3 dager: NOK 722,-
4 dager: NOK 954,-
5 dager: NOK 1 181,-
6 dager: NOK 1 337,-
7 dager: NOK 1 566,-
8 dager: NOK 1 786,-

Inkluderer ski og staver. Bronze (Economy) kategorien er en ski av litt enklere modell til en god pris.

1 dag: NOK 174,-
2 dager: NOK 263,-
3 dager: NOK 391,-
4 dager: NOK 517,-
5 dager: NOK 640,-
6 dager: NOK 725,-
7 dager: NOK 849,-
8 dager: NOK 969,-

Inkluderer ski og staver. Sølv (Evolution) er ski som er litt stivere og passer godt til de som har stått på ski et par sesonger, 1-2 uker i året. De fleste skiene er allround men det finnes også andre ski for korte eller lange svinger.

1 dag: NOK 212,-
2 dager: NOK 363,-
3 dager: NOK 539,-
4 dager: NOK 712,-
5 dager: NOK 882,-
6 dager: NOK 998,-
7 dager: NOK 1 169,-
8 dager: NOK 1 333,-

Inkluderer ski og staver. Guld (Sensation) er noe stivere ski som passer godt til de som har stått på ski et par sesonger en uke eller to hvert år. De fleste ski er allround/all-mountain ski, men det finnes også andre modeller med kortere eller lengre svingradius. Snowboard fås også i denne kategorien.

1 dag: NOK 269,-
2 dager: NOK 429,-
3 dager: NOK 638,-
4 dager: NOK 843,-
5 dager: NOK 1 044,-
6 dager: NOK 1 182,-
7 dager: NOK 1 384,-
8 dager: NOK 1 579,-

Inkluderer ski og staver. Barn, Øvet (Champion) er høykvalitets ski til barn mellom 6 og 12 år. I denne kategorien har vi ski som kan utfordre den unge skiløper, enten racingski eller twintip ski.

1 dag: NOK 158,-
2 dager: NOK 214,-
3 dager: NOK 318,-
4 dager: NOK 420,-
5 dager: NOK 520,-
6 dager: NOK 588,-
7 dager: NOK 689,-
8 dager: NOK 786,-

Inkluderer ski og staver. Barn begynder (Espoir) er myke ski som er lette å bruke. Anbefales til nybegynnere som aldri har stått på ski før, og til de som har stått et par ganger.

1 dag: NOK 119,-
2 dager: NOK 160,-
3 dager: NOK 237,-
4 dager: NOK 314,-
5 dager: NOK 388,-
6 dager: NOK 440,-
7 dager: NOK 515,-
8 dager: NOK 587,-

Inkluderer ski og staver. Barn u. 6 år (Minikid) er myke ski som er lette å bruke. Anbefales til nybegynnere som aldri har stått på ski før, og til de som har stått et par ganger.

1 dag: NOK 71,-
2 dager: NOK 112,-
3 dager: NOK 166,-
4 dager: NOK 220,-
5 dager: NOK 272,-
6 dager: NOK 309,-
7 dager: NOK 362,-
8 dager: NOK 413,-

Snowboard Sølv (Evolution) Inkluderer kun selve brettet med bindinger.

1 dag: NOK 222,-
2 dager: NOK 363,-
3 dager: NOK 539,-
4 dager: NOK 712,-
5 dager: NOK 882,-
6 dager: NOK 998,-
7 dager: NOK 1 169,-
8 dager: NOK 1 333,-

Snowboard Guld (Sensation) Inkluderer kun selve brettet med bindinger.

1 dag: NOK 269,-
2 dager: NOK 429,-
3 dager: NOK 638,-
4 dager: NOK 843,-
5 dager: NOK 1 044,-
6 dager: NOK 1 182,-
7 dager: NOK 1 384,-
8 dager: NOK 1 579,-

Snowboard Barn (Champion) Inkluderer kun selve brettet med bindinger.

1 dag: NOK 158,-
2 dager: NOK 214,-
3 dager: NOK 318,-
4 dager: NOK 420,-
5 dager: NOK 520,-
6 dager: NOK 588,-
7 dager: NOK 689,-
8 dager: NOK 786,-

Skistøvler til voksne

1 dag: NOK 155,-
2 dager: NOK 158,-
3 dager: NOK 235,-
4 dager: NOK 310,-
5 dager: NOK 385,-
6 dager: NOK 436,-
7 dager: NOK 510,-
8 dager: NOK 582,-

Skistøvler til børn under 12 år

1 dag: NOK 55,-
2 dager: NOK 74,-
3 dager: NOK 111,-
4 dager: NOK 147,-
5 dager: NOK 182,-
6 dager: NOK 206,-
7 dager: NOK 242,-
8 dager: NOK 275,-

Skistøvler til børn under 6 år

1 dag: NOK 55,-
2 dager: NOK 74,-
3 dager: NOK 111,-
4 dager: NOK 147,-
5 dager: NOK 182,-
6 dager: NOK 206,-
7 dager: NOK 242,-
8 dager: NOK 275,-

Snowboardstøvler til voksne

1 dag: NOK 95,-
2 dager: NOK 158,-
3 dager: NOK 235,-
4 dager: NOK 310,-
5 dager: NOK 385,-
6 dager: NOK 436,-
7 dager: NOK 510,-
8 dager: NOK 582,-

Snowboardstøvler til barn under 12 år

1 dag: NOK 71,-
2 dager: NOK 84,-
3 dager: NOK 125,-
4 dager: NOK 165,-
5 dager: NOK 205,-
6 dager: NOK 232,-
7 dager: NOK 272,-
8 dager: NOK 309,-

Hjelm

1 dag: NOK 53,-
2 dager: NOK 94,-
3 dager: NOK 140,-
4 dager: NOK 184,-
5 dager: NOK 228,-
6 dager: NOK 258,-
7 dager: NOK 303,-
8 dager: NOK 345,-

Hjelm til barn under 12 år

1 dag: NOK 32,-
2 dager: NOK 65,-
3 dager: NOK 96,-
4 dager: NOK 127,-
5 dager: NOK 158,-
6 dager: NOK 178,-
7 dager: NOK 208,-
8 dager: NOK 238,-

Hjelm til barn under 6 år

1 dag: NOK 32,-
2 dager: NOK 65,-
3 dager: NOK 96,-
4 dager: NOK 127,-
5 dager: NOK 158,-
6 dager: NOK 178,-
7 dager: NOK 208,-
8 dager: NOK 238,-

Du kan bestille skileie når du har bestilt reisen din.

Informasjon om skiskole

Skiskolene på våre destinasjoner tilbyr et bredt spekter av produkter, både til nybegynnere, erfarne og eksperter. Det er aldri for seint å ta skileksjoner, og du kan velge mellom individuell eller gruppeundervisning.

Vi arbeider tett sammen med de anerkjente Evolution 2, som tilbyr leksjoner på forskjellige språk.

Skiskolen kan bestilles online på Min skireise.

Pris NOK 1 875,-
Pris NOK 1 875,-
1 person: 1 230,-
2 personer: 615,-
3 personer: 405,-
1 person: 1 840,-
2 personer: 920,-
3 personer: 615,-
4 personer: 460,-
1 person: 875,-
2 personer: 440,-
3 personer: 290,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 175,-
7 personer: 150,-
8 personer: 135,-
1 person: 1 170,-
2 personer: 585,-
3 personer: 395,-
4 personer: 290,-
5 personer: 275,-
6 personer: 235,-
7 personer: 200,-
8 personer: 175,-
1 person: 4 060,-
2 personer: 2 030,-
3 personer: 1 255,-
4 personer: 1 015,-
5 personer: 930,-
6 personer: 780,-
7 personer: 675,-
8 personer: 585,-
6 dager: Inkludert i prisen
7 dager: Tilleggspris: NOK 400,-
8 dager: Tilleggspris: NOK 750,-

Reiseplan

Dere mottar en veibeskrivelse av Nortlander.

AccommodationTypes