Frankrike, Val Thorens

Hotel Club MMV Les Arolles

Halvpensjon inkl. transfer
Inkl. halvpensjon Inkl. 0 dagers heiskort

Det er ingen ledige reiser

Det er dessverre ingen ledige rom på dette hotellet i den valgte perioden

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Nortlander og Hotel Club MMV Les Arolles ønsker deg velkommen til et enestående hotell rett ved løypene! Her finner du alt du trenger på skireisen og er det perfekte valget for deg som reiser med barn!

På Hotel Club MMV Les Arolles er det velvære, halvpensjon, moderne rom, barneklubb og ja – listen er lang! Så hvis du allerede er litt fristet nå, så les videre.

Moderne rom

Alle rommene på Hotel Club MMV Les Arolles er fine, moderne og renoverte med store og myke senger. I de store, myke sengene er du garantert en god natts søvn. Her finner du alt du trenger på skireisen.

I nærheten av skikjøring i Val Thorens

Hotellet ligger faktisk midt i skiområdet og like ovenfor barnebakken. Vi sier det igjen: perfekt hvis den minste skiløperen i familien er med! Her er det ski-in/ski-out og gode muligheter for å være først i løypa hver dag.

Skireise med wellness

Hotellet har en fin wellness-avdeling for voksne. Du kan slappe av i badstue, jaccuzzi eller spa. Det er med andre ord mange muligheter til å myke opp de ømme beina etter dagens skikjøring. Vær imidlertid oppmerksom på at det er en aldersgrense i wellnessavdelingen.

Lekerom for de yngste i familien

Når de voksne nyter wellness-avdelingen kan de yngste bli med i Kids Club eller boltre seg i hotellets lekerom. Det er mange muligheter til å få ut den siste energien slik at de små går trøtte og glade til sengs! Det er et ekte fransk club-hotell, så det er mange barn å leke med.

Skireise med halvpensjon

Hotellet tilbyr en stor frokostbuffé, slik at du blir mett og fornøyd hver dag før du skal ut i bakken. Når du kommer hjem fra dagens skikjøring er det bare å glede seg til en smakfull og variert middagsbuffet i hotellrestauranten. Vin, vann, juice inkludert.

Hvis du ønsker å stikke innom hotellet for lunsj, ligger det nærme løypene. Det er med andre ord enkelt å komme seg til og fra lunsj - men lunsj er ikke inkludert i prisen.

Ankommer du i elbil, er det mulighet for å lade bilen i byen. Det ligger en ladestasjon i Parking P2. Spør guidene, når de ringer uken før avreise, for mer informasjon.

Turistskatt oppkreves på destinasjonen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kredittkort. Turistskatten er ikke inkludert i reisens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellom regjering og gjest. Turistskatt pr. person pr. natt varierer fra € 0,50 - € 4,50. Det vil derfor maksimalt bli oppkrevd € 31,50 pr. person, og dette er ved en ukes opphold på et 5-stjernes opphold. Avgiftens størrelse er på bakgrunn av den offisielle hotelklassifiseringen og destinasjon. Les mer her.

Nortlander gleder seg til å ønske deg velkommen til Val Thorens på årets skitur!

Avstander

Avstand til skibakker: 0 m

Avstand til heis: 50 m

Avstand til sentrum : 400 m

Avstand til shopping: 200 m

Avstand til skibuss: 50 m

Avstand til skileie: 200 m

Rom

Safe Ja

TV Ja

Wifi på rommet Ja

Dusj eller badekar Ja

Toalett Ja

Mat og drikke

Pensjon Halvpensjon

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpensjon Ja

Fasiliteter

Baby seng: Ja

Badsstue: Ja

Jacuzzi: Ja

Lekerom: Ja

Parkering (mot betaling): surcharge

Resepsjon: Ja

Vis mer

Ski Rom: Ja

Spa behandling: Ja

Spillrom: Ja

Vaskeservice: Ja

Velvære: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltrom

Dobbeltrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng, samt eget bad og toalett.
Sengetøy -TV -Håndklær -Wi-Fi (gratis)

3-sengsrom

3-sengsrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng og eget bad og toalett, samt en ekstra opredning.
Sengetøy - TV -Håndklær -Wi-Fi (gratis)

4-sengsrom bestående av to rom

To dobbeltrom med connecting door. Det er to enkeltsenger eller en dobbeltseng i hvert rom og samt eget bad og toalett til hvert rom.
Sengetøy -TV -Håndklær -Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes